SE ON SIINÄ! ENCE paineli major-turnauksessa Champions-stagelle!

ENCE eSports

ENCE eSports nappasi perjantaina todella kovan luokan voiton, kun se kaatoi maailmanlistalla toisella sijalla olevan Team Vitalityn.

ENCEn turnaus sai loistavan startin, kun se onnistui kaatamaan kaksi ensimmäistä vastustajaa. Perjantaina joukkue oli kuitenkin altavastaaja, kun toiselle puolelle asettui Team Vitality. Suomalaispelurit eivät kuitenkaan lähteneet ujostelemaan, vaan heti kättelyssä vastustajalta napattiin luulot pois. Ensimmäinen kartta menikin ENCEn nimiin 16-10.

Myös toisessa kartassa Team Vitality oli täysin vailla mahdollisuuksia, kun ENCEn pojat painelivat allun johdolla sellaisen rallin päälle, että heikompaa voisi hirvittää. Loppunumerot Dust2-mapissa olivat vielä ensimmäistäkin tylymmät, sillä ENCE paineli voittoon 16-7-voitolla.

Ottelun ehdottomasti suurin sankari oli Allu, jonka statsit olivat tylysti 55-26.

Voitto tarkoitti sitä, että ENCEn matka jatkuu Champions-stagelle, jonne selviää turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta. Näin ollen suomalaisjoukkue saa myös kivan tauon tähän väliin, koska muut joukkueet joutuvat vielä taistelemaan tiukasti jatkopaikoistaan.