ENCE palaa kehiin maanantaina iltana – näin turnauksessa pelataan

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

ENCE tekee odotetun paluun takaisin tositoimiin maanantai-iltana, kun joukkue aloittaa pelinsä Snow Sweet Snow -turnauksessa.

ENCE on kokenut suuria muutoksia, sillä ensimmäistä kertaa organisaation historiassa mukaan värvättiin ulkomaalaispelaajia. Ovista tuli välittömästi kolme ulkkaria, joten nyt joukkueessa pelaa enää suomalaisista allu sekä doto.

Mielenkiinto ENCEä kohtaan tuskin on tästäkään huolimatta laskenut, vaan päinvastoin odotukset ovat jälleen kerran kovat – kenties viimeistä kertaa.

Paineet organisaatiossa menestykseen varmasti tiedetään, sillä erilaiset kohut ovat syöneet uskottavuutta, jonka toivotaan palautuvan pikku hiljaa.

Ensimmäiset askeleet otetaan maanantai-iltana klo 19:00, kun vastaan asettuu Snow Sweet Snow -turnauksen avausottelussa puolalainen Izako Boars. Turnauksessa pelataan Swiss-systeemillä eli jatkopeleihin vaaditaan kolme voittoa, kun taas kolmella tappiolla on ulkona turnauksesta.

ENCEn toinen ottelu on luvassa heti tiistaina, mutta vastustaja selviää vasta avausotteluihin jälkeen. Keskiviikkona on sitten jo kolmas ottelu.


Joukkueet:
Ottelut: