ENCE palasi vakuuttavasti voittojen tielle – taistelee turnausvoitosta sunnuntaina

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

Suomalaisorganisaatio ENCE on ollut pelannut hieman vaisummin viime viikot, mutta lauantaina tiimi nappasi helpottavan voiton Sproutista.

ENCEn fanit ovat joutuneet viime aikoina puremaan hammasta, sillä joukkue tippui aikaisessa vaiheessa niin IEM Summerin kuin Flashpointinkin karsinnoista. Nämä olivat kova pala organisaatiolle, joka mielii nousta maailmanlistalla ylemmäksi.

Nyt hetkeksi ovet aivan maailman kovimpiin turnauksiin ovat kiinni, joten vauhtia täytyy hakea alempaa. Lauantaina olikin ohjelmassa European Development Champions 3 -turnauksen pudotuspelit, joissa vastaan asettui Sprout.

Saksalaisvastustaja oli ennakkoon kovin joukkue, sillä Sprout oli kaikista turnaukseen osallistuvista joukkueista liikkeellä korkeimmalla rankingilla.

ENCEltä vakuuttavaa tekemistä

Ensimmäisenä karttana pelattiin Dust2, joka Sproutin valinta. CT-puolelta aloittaneen ENCEn startti oli hyvä, sillä puolia vaihdettiin ainoastaan Sproutin 8-7-johdossa.

Dust2 tunnetaan hienoisena T-puolen karttana, joten lähtökohdat olivat mainiot. Hyökkäys toimikin toivotulla tavalla ja ENCE paineli hienoon karttavoittoon numeroin 16-13.

Toisena karttana pelattiin puolestaan Train, joka piti olla ennakkoon suomalaistiimin heiniä. Näin myös kävi, sillä jo T-puolella homma pelasi mallikkaasti ja puolia vaihdettiin ENCEn 9-6-johdossa.

Kun tiedetään, miten vahvasti CT-painoitteinen kartta on kyseessä, niin Sproutilla ei ollut mitään mahdollisuuksia voittoon. Train kääntyi lopulta ENCElle numeroin 16-9.

ENCEn pelit jatkuvat sunnuntaina klo 16:00 välierissä, jossa vastaan voittaja otteluparista Endpoint-Sangal. Myös finaali olisi vielä ohjelmassa sunnuntaina klo 19:00.


Joukkueet:
Mapit: ,