ENCE pelasi vahvan viikonlopun PUBGin parissa – pelit jatkuvat ensi viikolla

ENCE

ENCE ei päässyt ensimmäisiin viikottaisiin finaaleihin PUBG Global Invitaitonal 2021 -turnauksessa, mutta korjasi kurssiaan viikonlopun vahvoilla esityksillä.

ENCE missasi ensimmäiset viikottaiset finaalin PUBG Global Invitational 2021 -turnauksessa, kun se ei onnistunut voittamaan peliäkään ensimmäisen kahdeksan osalta. Huonosti joukkue ei silti missään nimessä pelannut, mutta viikonlopun finaaleihin olisi vaadittu voitto.

Suomalaisjoukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan otti härkää sarvista ja tuli aivan uudella ilmeellä viikonlopun bottom 16 -joukkueiden peleihin. Erittäin vahvasti alkanut viikonloppu toi joukkueelle peräti kaksi voittoa, joka tiesi hyvää sijoitusta ensimmäisen päivän jälkeen.

Toinen viikonlopun päivistä ei mennyt ihan niin fantastisesti kuin ensimmäinen, sillä ENCE ei onnistunut sunnuntain peleistä nappaamaan voittoa vyötärölleen. Tämä ei kuitenkaan tiputtanut joukkueen sijoitusta, vaan suomalaiset olivat lopulta toisia bottom 16 -joukkueiden osalta.

Tämä tarkoittaa sitä, että pelit jatkuvat jälleen tiistaina. Yhteensä viikon aikana on luvassa 14 matsia, joten ENCE saa useamman mahdollisuuden napata itselleen lisää voittoja. Otteluita pääsee seuraamaan suomeksi PUBG_Finland Twitch-tilin kautta.

Huomasitko?: Näin suoritetaan – CS:GO-ammattilaisten parhaimpia porauksia


Joukkueet: