ENCE Pinnacle Cupin pudotuspeleihin – upea esitys ratkaisevassa ottelussa

ENCE Pinnacle Cup suomalaisorganisaatio

Suomalaisorganisaatio ENCE sai mahdollisuuden lunastaa paikkansa Pinnacle Cupin pudotuspeleihin, kun CIS-joukkue Entropiq asettui vastaan.

Hyvässä vireessä oleva ENCE jatkoi taivaltaan Pinnacle Cup II -turnauksen alkusarjassa, kun vastaan asettui CIS-joukkue Entropiq. Tämä oli joukkueen toinen mahdollisuus lunastaa paikka pudotuspeleihin, jonne pääsee kahdeksan parasta tiimiä.

Karttavalinnat päivän matsiin alkoivat ENCEn toimesta, kun joukkue nappasi itselleen Infernon. Vastustaja puolestaan päätyi valitsemaan Overpassin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Nuke.

Peli alkoi suomalaisittain heikosti, kun Entropiq puolusti upeasti ja ENCE jäi täysin telineisiin. Puolia vaihdettaessa tilanne kuitenkin kääntyi ja toisessa osiossa erityisesti hades ja dycha esittivät mahtavia otteita. Lopulta varsinainen peliaika ei tuonut ratkaisua ensimmäiseen karttaan, mutta jatkoilla sama meno jatkui, kun puolalaiskaksikko johdatti joukkueensa väkisin 19-15-voittoon.

ENCE jatkaa pudotuspeleihin

Overpassiin mentäessä CIS-jengiltä odotettiin tiukkaa vastaiskua, mutta alku ei siltä vaikuttanut. ENCE meni nopeasti isoon 8-1-johtoon ja näytti siltä, että Entropiq on lyöty lopullisesti. Vastustaja oli kuitenkin asiasta toista mieltä ja aloitti huiman kirin, jonka myötä tilanne kaventui 8-7 ja peli oli jälleen auki.

Dycha aloitti myös Overpassin vahvasti

Kun CT-puolen pistoolikierroskin meni itänaapuriin, alkoi tilanne näyttää huolestuttavalta. ENCE löysi kuitenkin jostain uuden vaihteen ja alkoi onnistua hyökkäyksissään jatkuvalla syötöllä, joka tuhosi vastustajan kassan totaalisesti. Tämän johdosta suomalaisorganisaatio sai otteen pelistä ja onnistui nipistämään upean 16-11-voiton kartasta.

Fantastisen esityksen myötä doto ja kumppanit jatkavat matkaansa pudotuspeleihin, jonka vastustaja selviää vasta myöhemmin. Ottelu pelataan joka tapauksessa tulevan viikon keskiviikkona, mutta tarkempaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa. Lisätiedot matsin osalta tulevat CS:GO-ottelukalenteriin, kun ne ovat saatavilla.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,