ENCE pudotti pommin – Aerial sairauslomalle määrittelemättömäksi ajaksi

ENCE Aerial HAVU

ENCE on ilmoittanut, että Jani ”Aerial” Jussila astuu sivuun aloittavasta kokoonpanosta ja jää määrittelemättömän mittaiselle sairauslomalle.

ENCE oli valmistautumassa juuri alkavaan Elisa Invitationaliin, josta on mahdollisuus edetä BLAST Premier Fall Showdowniin, kunnes organisaatio tiputti melkoisen pommin. Jani ”Aerial” Jussila nimittäin ilmoitti joukkueelle, että hän jää sairauslomalle määrittelemättömäksi ajaksi ja keskittyy omaan hyvinvointiin.

ENCEn tiedotus asiaan liittyen

Tätä ei voida pitää jättimäisenä yllätyksenä, sillä aikaisemmin tänä vuonna joukkueen jäsenet kertoivat Jampin tullessa joukkueeseen, että useampi pelaaja on ollut todella uupunut tiukan aikataulun vuoksi.

Syytä sinällään Aerialin poissaololle ei ole kerrottu, mutta burnout on varmasti vahva vaihtoehto. Tärkeintä on tietenkin se, että pelaaja saa nyt sen levon, mitä tarvitsee. Näin hän pystyy hoitamaan itsensä kuntoon ja sitä kautta palaamaan pelikentille mahdollisimman pian.

Mitä ENCE tekee seuraavaksi?

On toki jättimäisen iso harmi, että joukkue ei pääse osallistumaan yhteen suurimmista suomalaisista turnauksista, mutta pelaajien terveys on luonnollisesti etusijalla. Koska Aerialin päätös tuli niin lyhyellä varoitusajalla, ei ENCElle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin jättäytyä pois pian alkavasta turnauksesta.

Se mitä ENCE aikoo tehdä seuraavaksi on epäselvää, sillä joukkue on nyt sekä valmentajaa että pelaajaa vailla. Organisaatio kuitenkin totesi, että marraskuun kuudentena päivänä alkavaan IEM Beijing-Haidian -turnauksen alkuun mennessä joukkueella pitäisi olla viisi pelaajaa kokoonpanossaan.

On mielenkiintoista nähdä, mitä ENCE aikoo tehdä nyt. Etsiikö jengi vain väliaikaista paikkaajaa vai pelaajaa, joka voisi jatkaa myös sairausloman loppumisen jälkeen kokoonpanossa. Selvää on ainakin se, että joukkue on kaivannut kipeästi IGL:ää ja nyt heillä on mahdollisuus sellainen hankkia osaksi rosteria.

 


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: