ENCE pudotuspeleihin! – Dominoi itsensä jatkoon 2-0-voitolla

ence iem blast premier

Suomalaisorganisaatio ENCE varmisti paikkansa ESL Pro Leaguen pudotuspeleissä, kun se kaatoi Rare Atomin lukemin 2-0 (16-3, 16-12).

ENCEn taival uusitulla kokoonpanolla on lähtenyt käyntiin mallikkaasti, kun kahdesta ottelusta on tullut kaksi voittoa. Rosterin debyyttiottelu ATK:ta vastaan oli lopulta todella tiukka, mutta NertZ johdatti uuden joukkueensa upeasti 2-1-voittoon.

Tämän jälkeen ENCE sai vastaansa Rare Atomin, joka yllätti Liquidin avauskohtaamisessa. Snappi ja kumppanit olivat kuitenkin jättimäisiä ennakkosuosikkeja otteluun, sillä kiinalaisjoukkue on upeasta voitosta huolimattaan todella nimetön.

Erityisesti ensimmäisenä pelattu Overpass oli ENCEn näytöstä, kun joukkue naulasi taululle lukemat 16-3. Tämän jälkeen nähtiin selvästi tiukempi Nuke, mutta tässäkin suomalaisorganisaatio oli vahvempi numeroin 16-12.

Voiton myötä ENCE etenee varmasti pudotuspeleihin. Sillä on vielä yksi ottelu jäljellä, joka määrittää sen, pelaako tiimi puolivälierissä vai pudotuspelien toisella kierroksella. Tämä matsi on luvassa sunnuntaina, kun upeasti esiintynyt FORZE haastaa tiimin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Ottelut:
Mapit: ,