ENCE pudotuspeleihin! – Upea voitto varmisti paikan Lanxess Arenalla

ENCE Hussar Cup

Suomalaisorganisaatio ENCE varmisti paikkansa IEM Cologne 2023 -turnauksen pudotuspeleissä, kun se kaatoi fnaticin numeroin 2-0.

ENCEn turnaus Kölnissä lähti hitaasti liikkelle, kun joukkue oli pitkään kiipelissä puolalaista 9INEä vastaan. Lopulta tiimi onnistui kuitenkin kairaamaan voiton niukkaakin niukemasta ottelusta ja selvitti tiensä ylemmän kaavion välierään.

Tähän otteluun ENCE sai vastaansa fnaticin, joka yllätti ilman Ax1Lea pelaavan Cloud9:n. Matsi alkoi tasaisissa merkeissä, kun Overpass oli tiukka alusta loppuun. Loppuhetkillä israelilaistähti NertZ oli kuitenkin mies paikallaan ja onnistui tuomaan ENCElle voiton lukemin 16-13.

Tästä siirryttiin Nukeen, jossa Snappi ja kumppanit tarjoilivat järisyttävän upean T-osion. Fnatic yritti vielä kammeta takaisin peliin mukaan toisella puoliskolla, mutta vahva etumatka oli liikaa ja toi suomalaisorganisaatiolle voiton numeroin 16-11.

Tämän myötä ENCE etenee IEM Colognen pudotuspeleihin, jotka alkavat torstaina. Tätä ennen tiimillä on luvassa vielä ylemmän kaavion finaali, josta voittaja etenee välieriin ja häviäjä puolestaan nähdään puolivälierissä. Vastustaja ei vielä ole tiedossa, mutta se tulee olemaan joko Heroic tai Monte.

Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,