Mahtavaa! ENCE puhtaalla pelillä pudotuspeleihin!

allu ENCE Elisa Invitational

ENCE jatkoi upeaa voittokulkua, kun joukkue kaatoi Endpointin värikkäiden vaiheiden jälkeen suoraan 2-0.

ENCEn uusi tiimi oli saanut lentävän startin vuodelle, kun kaksi ensimmäistä ottelua olivat päättyneet voittoihin. Näin ollen keskiviikkona panoksena oli jo paikka pudotuspeleihin, kun vastassa oli Endpoint.

Ennakkoon haaste oli kovempi kuin aikaisemmissa peleissä, mutta ENCEn esitykset olivat olleet sitä luokkaa, että joukkue lähti ennakkosuosikkina otteluun.

Ensimmäisenä karttana pelattiin Endpointin valitsema Train, johon suomalaisorganisaation startti oli vaikea. Ennakkoon helpompi CT-puoli hävittiin 5-10, joten Endpoint sai kaikki avaimet käsiinsä.

ENCE ei kuitenkaan luovuttanut, vaan se alkoi napsimaan T-puolella kierroksia toisensa perään. Lopulta ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalle tilanteessa 15-15.

Ensimmäinen jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua, joten luvassa oli jälleen uudet kierrokset. Lopulta paremmuus saatiin ratkaistua, kun ENCEn henkinen kantti kesti ja tuloksena oli 22-20-voitto.

Overpass toi voiton ENCElle

Toisena karttana pelattiin ENCEn valitsema Overpass. T-puolelta aloittanut tiimi sai dychan johdolla mainion avauksen ja puolia vaihdettiin 10-5-johdossa. Endpoint ei tästä toipunut, vaan loppunumerot kirjattiin 16-11.

ENCEn tähtenä loisti jo aikaisemmin turnauksessa vakuuttavasti pelannut dycha, joka keräsi Overpassissa 25 frägiä.

Puhtaalla pelillä pudotuspeleihin edennyt ENCE saa nyt muutama harjoituspäivän, sillä seuraava ottelu on ohjelmassa vasta maanantaina. Vastustaja pudotuspeleihin selviää vasta myöhemmin.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,