ENCE kokemassa karmaisevan menetyksen? Snappi neuvottelee toisen tiimin kanssa

ENCE Snappi

ENCE varmasti jännittää tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon, koska joukkueen IGL käy huhujen mukaan neuvotteluita toisen tiimin kanssa.

Saudi-Arabiasta rahoituksensa saava Falcons on tulossa ryminällä Counter-Striken huipulle, sillä tiimi kokoaa todellista tähtijoukkuetta. Ensimmäiseksi organisaatio kiinnitti valmentajakseen viime vuosien kovimman nimen tanskalaisen zonicin. Nyt monet lähteet uutisoivat, että rosteriin ollaan kiinnittämässä Vitalityssa pelaavaa Magiskia.

Tämän lisäksi myös HLTV on saanut tietoonsa, että Falcons käy parhaillaan keskusteluja myös ENCEn IGL:n Snappin kanssa. Tanskalaisen siirto Falconsin riveihin olisi ENCElle karmaiseva menetys, sillä pelaaja on joukkueen aivot. Siirto saattaakin hyvin toteutua, koska Falcons pystyy tarjoamaan täysin eeppistä palkkaa, joten suomalaisorganisaatio ei tässä pysty kilpailemaan millään.

Huhuissa on ollut myös se, että G2 Esportsin NiKo käy keskusteluja Falconsin kanssa. HLTV vahvistaa myös tämän, mutta sen tarkempaa varmuutta siirrosta ei ole. Kaiken kukkuraksi myös m0NESY saattaa vielä aloittaa neuvottelut siirrosta.


Pelaajat:
Joukkueet: