Karmaisevaa epäonnea! – ENCE sai pahimman mahdollisen vastustajan ratkaisupeliin

ence gla1ve

ENCE joutuu todella tiukkaan paikkaan, kun joukkue kohtaa tanskalaisjätti Astraliksen RMR-turnauksen ratkaisevassa ottelussa.

ENCEn RMR-turnaus on sujunut kohtalaisesti, sillä se on onnistunut voittamaan molemmat ottelut, joihin se on lähtenyt ennakkosuosikkina. Samaan aikaan altavastaajana oleminen ei ole sopinut joukkueelle, sillä sekä Spirit että Vitality on kylvettänyt tiimiä rumalla tavalla.

Helppoa matsia ei ole seuraavaksikaan luvassa, kun ENCE saa ratkaisevassa pelissä vastaansa Astraliksen (13:00). Tanskalaisjätin otteet ovat myös ailahdelleet todella paljon, joten kaikki mahdollisuudet voittoon on olemassa.

Voitolla suomalaisorganisaation joukkue varmistaisi paikan Majoreilla ja tappiolla se puolestaan joutuu Last Chance Qualifiereihin. Tässä vaiheessa on mukana kuusi jengiä, joista vain yksi etenee pääturnaukseen.

Tuohon painekattilaan kukaan ei varmasti halua joutua, joten toivottavasti ENCE löytää uuden vaihteen ja pystyy kaatamaan tanskalaisjätin Katowicen tapaan. Sama pätee myös Eetu ”sAw” Sahan Heroiciin, joka taistelee samassa tilanteessa GamerLegionia vastaan (19:00).

https://twitter.com/pglesports/status/1760378101064729017
Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Joukkueet: ,
Ottelut: