ENCE sai selkäsaunan – uuden kokoonpanon debyytti penkin alle

ENCE suNny

ENCE aloitti ottelunsa IEM Beijing-Haidianissa, kun se kohtasi kivenkovan tanskalaisjoukkueen Astraliksen.

Uudella kokoonpanolla turnaukseen lähtenyt ENCE sai ensimmäisessä ottelussa vastaansa Astraliksen, joka on alati vaarallinen. Jättimäisiä odotuksia suomalaisjoukkueen osalta ei peliin ollut, sillä doto ja sAw ovat olleet vasta hetken joukkueen mukana.

Suomalaisten ainoana toivona OG:n tippumisen jälkeen taisteleva ENCE pääsi aloittamaan mappivalinnat ja päätyi nappaamaan Dust2:n. Tanskalaisvastustaja puolestaan päätyi Infernoon ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Nuke.

Tahmea alku ENCElle

Suomalaisjoukkue lähti otteluun vahvasti ja hetken aikaa näytti jo siltä, että ENCE tulee haastamaan tosissaan Astralista pölyn voitossa. Hyökkäävä osio oli todella vahva suomalaisilta, kun puolia vaihdettaessa juutit olivat peräti 9-6-tappiolla.

Hyökkäävälle puolelle päästyään Astralis näytti nopeasti, että ensimmäinen osio olikin vain alkukankeutta ja ENCE joutui nopeasti ahtaalle. Tanskalaiset antoivat jengille vain kaksi puolustavan puolen kierrosta ja puristi pölystä voiton väkisin lukemin 16-11.

Infernoon mentäessä odotukset suomalaisten osalta olivat entistä kapeammat ja syystäkin. Astralis oli täysin suvereeni ja murskasi allun ja kumppanit nopeasti lukemin 16-4. Erityisesti device oli vahvassa vireessä juuttien puolella, sillä mies onnistui nappaamaan 20 kierrokseen maukkaan 26 frägin saldon.

ENCE kohtaa seuraavassa ottelussaan BIGin ja mousesportsin välisen ottelun häviäjän. Se ottelu joukkueen on pakko voittaa, jos he haluavat pysyä elossa IEM Beijing-Haidian -turnauksessa. Matsi pelataan sunnuntaina kello 19:30 ja sitä voi katsoa suomeksi selostettuna Telia Esports Seriesin twitch-kanavalta.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,
Ottelut: