ENCE selvisi säikähdyksellä – nappasi voiton kuolemanottelusta

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE oli tiukassa tilanteessa Elisa Masters Espoo 2023 -turnauksessa, kun se pelasi kuolemanottelussa fnaticia vastaan.

ENCEn taival Elisa Mastersissa alkoi todellisella jättiyllätyksellä, kun HAVU kaatoi joukkueen upean esityksen jälkeen. Tämän myötä tiimi joutui putoamisotteluun, jossa vastaan asettui fnatic.

Uusitulla kokoonpanolla operoiva ENCE aloitti myös toisen ottelun vaisusti, kun fnatic nappasi helpohkon 13-7-voiton Anubiksesta. Joukkue ei kuitenkaan masentunut tästä, vaan vastasi Vertigossa upeasti takaisin ja vei kartan nimiinsä murskaavasti lukemin 13-2.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Overpassista, joka alkoi tasaisissa merkeissä. Mapin edetessä gla1ve ja kumppanit ottivat kuitenkin kuskin paikan ja onnistuivat viemään kartan nimiinsä numeroin 13-5.

Tämä tarkoittaa sitä, että myös ENCE pääsee pelaamaan yleisön edessä. Seuraava ottelu on luvassa perjantaina, kun vastaan asettuu GamerLegion. ENCEn lisäksi myös HAVU nähdään areenalla pelaamassa, kun se varmisti tänään sensaatiomaisesti välieräpaikan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen painamalla tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,