ENCE-pelaaja sergej antoi twitterin laulaa – kohteena Aleksi ”allu” Jalli

ENCE

ENCE-pelaaja Jere ”sergej” Salo otti yllättäen twitterissä kantaa allun kommentteihin, joita hän esitti HLTV Confirmedissa.

ENCE yllätti kaikki reilu puolitoista vuotta sitten, kun joukkue pelasi aivan satumaista CS:ää IEM Katowicessa ja eteni aina Majorin finaaleihin saakka. Tästä joukkueesta on jäljellä enää vain allu, kun viimeisimpänä kokoonpanon jätti sergej, joka halusi lähteä ennemmin armeijaan.

Nyt sergejstä kuultiin ensimmäistä kertaa sitten kokoonpanomuutoksen, kun mies twiittasi yllättäen. Aleksi ”allu” Jalli oli vieraana tunnetussa talk showssa HLTV Confirmedissa, jossa hän otti kantaa ENCEn tilanteeseen sekä ratkaisuihin, joita joukkue on tehnyt. Hän myös sanoi, että Aleksib:n potkiminen joukkueesta oli virhe.

Twiitissä ei missään nimessä ollut allun kannalta mukava sävy, sillä tällä hetkellä penkillä oleva ENCE-pelaaja sergej sanoi, että ei kannata ottaa kaikkea allun sanomaa itsestäänselvyytenä. Hän jatkoi vielä, että allu ei ole niin helppo ja harmiton persoona kuin mitä hän antaa ymmärtää.

Twiitit eivät loppuneet tähän

Sergej jatkoi vielä tämän jälkeen twiittailuaan ja lisäsi, että ei viitsi ottaa asiaan sen enempää kantaa, sillä tilanteeseen kuuluu mielenterveysasioita. Entinen ENCE-pelaaja xseveN retwiittasi nämä molemmat sergejn twiitit omalla tilillään, joka lisäsi vain vettä myllyyn.

Ainut joka oikeastaan nousi jossain määrin puolustamaan allua oli suNny, joka ilmoitti, että kaikki allun puhuma on totta, mutta koko totuutta hän ei ole kertonut. Myöhemmin suNny vielä sanoi, että ainoa häntä kaivamaan jäänyt kysymys oli se, että allu puhui hänestä vain minuutin, vaikka he ovat olleet hyviä ystäviä viisi vuotta ja tiimikavereita puolitoista vuotta.

Viimeisimpänä tätä Twitterissä käytyä soppaa hämmensi Aleksib, joka twiittasi kryptisesti tilillään yhtäkkiä vain ”Kiitos”. Tämä saattoi johtua joko sergejn ulostulosta tai sitten allun talk showssa puhutuista asioista, joissa nousi esiin aika ENCEn jälkeen.

Jalli kertoi talk showssa, että silloinen FaZe-tähti NiKo oli yhteydessä Aleksib:n hankkimisen suhteen Berlinissä pelattujen Majoreiden jälkeen. Kun vuoropuhelu NiKon ja allun kesken oli ohi, oli NiKo todennut, että hän ei ole oikea mies heidän joukkueeseensa. Voi siis olla, että Aleksib antoi loppuun vielä sarkastisen kiitoksen vanhalle joukkuetoverilleen.

Allu kertoo NiKon kyselleen Aleksib:stä

 


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,