ENCE tutuksi – tällainen on uusi israelilaisvahvistus Lotan ”Spinx” Giladi

Spinx

ENCE on tänä vuonna suomalaisille astetta tuntemattomampi, joten otetaan käsittelyyn joukkueesta löytyvät ulkomaalaispelaajat.

Jo aikaisemmin kirjoitimme Snappista sekä dychasta, joten nyt on aika ottaa käsittelyyn israelilainen Spinx.

20-vuotias Spinx on tehnyt viime vuosien aikana nimeään tunnetuksi ja noussut lupaavimpien pelaajien joukkoon. Ensimmäinen näytönpaikka tuli c0ntact gamingin joukkueessa, jossa israelilainen pelasi yhdessä Snappin kanssa.

C0ntact kuitenkin vapautti rosterinsa joulukuussa 2020, jolloin sekä Snappi että Spinx joutuivat hakemaan uusia haasteita. Kaksikko siirtyikin ENCEn riveihin. Näin ollen IGL:nä pelaava Snappi tietää taatusti, mitkä Spinxin vahvuudet ovat.

Riflellä pelaava Spinx voidaan laskea entry fraggeriksi, sillä peluri on useasti ottamassa ensimmäistä kontaktia vastustajaan. ENCE-ura ei ole käynnistynyt vielä lennokkaasti, sillä israelilainen oli isoissa ongelmissa ensimmäisen turnauksen aikana. Potentiaali on kuitenkin valtava ja Spinxiltä on lupa odottaa tulevaisuudessa isoja pelejä.

Vuonna 2000 syntynyt pelaaja on kuitenkin melko kokematon peluri isojen poikien peleissä, joten rutiinin löytymiseen menee varmasti aikaa.

Fanienkin ensimmäiset reaktiot olivat positiivisia, sillä varsinkin dycha, mutta myös Spinx otettiin avosylin vastaan. Teot näyttävät lopulta sen, että onko Spinxistä ottamaan seuraava askel urallaan. Se olisi suotavaa, sillä ENCEn pärjääminen on myös pitkälti kiinni siitä, miten Spinxin kehitys uudessa organisaatiossa jatkuu.


Pelaajat:
Joukkueet: