ENCE suli uskomattomasti – missasi 12 ottelupistettä putkeen

ENCE

ENCE aloitti matkansa ESL Pro Leaguen pudotuspeleissä, kun joukkue kohtasi ensimmäisenä kivenkovan CIS-joukkueen Virtus.pron.

Suomalaisjoukkue ENCE pääsi jälleen tositoimiin ESL Pro Leaguessa, kun se kohtasi Virtus.pron. Selvänä altavastaajana sekä turnaukseen että päivän otteluun lähtenyt joukkue on esiintynyt turnauksessa edukseen ja kaatoi jo alkusarjassa todella kovia nimiä, kun mm. Vitality ja FaZe joutuivat tyytymään tappioon.

Tänään haaste oli kuitenkin massiivisen iso, kun ENCEä vastaan tuli todella vahvasti tänä vuonna pelannut CIS-joukkue Virtus.pro. VP on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla #4, joten voidaan puhua aivan ykköskorin joukkueesta. Mapeiksi tähän jännittävään puolivälierään valikoitui Inferno (VP), Train (ENCE) ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Dust2.

Ensimmäisenä pelattuun Infernoon ei suuria odotuksia ollut, sillä se on ehdottomasti yksi VP:n parhaista kartoista, kun taas ENCEltä ei inffissä ole nähty hirveästi urotekoja. Tulokset servulla näyttivät juuri siltä, miltä statistiikatkin, sillä Jame johti joukkojaan upeasti, kun CIS-joukkue nappasi vakuuttavan 16-6-voiton.

ENCE vastaa takaisin ja sulaa

Toisena mappina päästiin ihailemaan suomalaisten valitsemaa Trainia, jossa ENCE on tunnetusti ollut yksi parhaista. Tälläkin kertaa meno näytti siltä, kun joukkue onnistui kairaamaan yleensä todella vaikeasta hyökkäysosiosta peräti kahdeksan kierrosta. Toinen osiokaan ei tuonut yllätyksiä, vaan vaha puolustus toi allulle ja kumppaneilla tärkeän voiton lukemin 16-7.

Pölyyn mentäessä ENCEllä oli ehdottomasti momentum puolellaan vahvan Trainin jälkeen ja se näkyi heti alusta alkaen. Joukkue esitti suvereenia puolustuspeliä, kun se tylsytti vastustajan hyökkäykset kierros kierrokselta. Huikaiseva puolustuspuolen esitys toi joukkueelle jättimäisen 12-3-johdon, joten tilanne alkoi näyttää jo selvältä suomalaisten kannalta.

Pislarundin voitettuaan ENCE onnistui voittamaan vielä kaksi lisäkierrosta ja sai näin ollen peräti 12 mahdollisuutta voittoon. Tämä ei kuitenkaan VP:tä masentanut, vaan CIS-joukkue aloitti aivan käsittämättömän comebackin, joka toi joukkueen lopulta tasoihin ja vei matsin näin jatkoajalle. Jatkoajalla comeback saatiin päätöksen, kun Virtus.pro marssi vastustamattomasti voittoon lukemin 19-17 ja jätti ENCElle luun käteen ESL Pro Leaguesta.


Pelaajat: ,
Ottelut:
Mapit: ,,