ENCE taisteli upeasti – maailman paras vain vaivoin parempi

ence maden

Suomalaisorganisaatio ENCE sai kovimman mahdollisen mittarin, kun NAVI haastoi joukkueen IEM Katowice 2022 -turnauksessa.

ENCEn pudotuspelit Katowicessa alkoivat todella tiukalla tappiolla, kun maailman ykkösjoukkue NAVI onnistui kampeamaaan voiton lukemin 2-1 (16-8, 4-16, 16-14).

Matsi alkoi Miragella, jonka ENCE pickasi. Kartasta tuli kuitenkin joukkueelle todellinen pannukakku, sillä CIS-vastustaja nakutti heti ensimmäiseen osioon taululle lukemat 12-3. Ylivoimainen ensimmäinen osio toi NAVIlle lopulta helpohkon voiton numeroin 16-8.

Tästä päästiin Nukeen, joka on maailman parhaan NAVIn paras kartta. Pelitapahtumien perusteella tätä on vaikea uskoa, sillä ENCE murskasi NAVIn täysin heidän kotikartassaan. Dycha ja hades olivat erityisen kovassa vireessä, kun vastustaja kaatui 16-4.

https://twitter.com/ESLCS/status/1494665519210840067
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

ENCE kaatuu saappaat jalassa

Kaikki jäi näin ollen kiinni Overpassista, joka ratkaisi joukkueiden kohtalon. ENCEn alku karttaan oli todella mallikas, mutta pelin edetessä NAVI tuli paremmin ja paremmin mukaan. Lopulta kaikki jäi kiinni viimeisestä mahdollisesta kierroksesta, jolla NAVI onnistui puristamaan 16-14-voiton.

Kaikesta huolimatta ENCE voi olla todella ylpeä suorituksestaan, sillä se oli jättimäinen altavastaaja otteluun lähdettäessä. Joukkueen pelit jatkuvat alemmassa kaaviossa, jossa vastaan tulee Astralis. Myös Aleksib:n G2 hävisi ensimmäisen ottelunsa, kun fnatic kaatoi tiimin lukemin 2-1.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,