ENCE taisteli upeasti, mutta taipui – Spinx valittiin turnauksen MVP:ksi

ence spinx

ENCE ja FaZe taistelivat jännittävässä ESL Pro Leaguen finaalissa, joka päättyi suomalaisorganisaation niukkaan 3-1-tappioon.

ENCEn upea ESL Pro League päättyi hopeaan, kun FaZe nakutti itselleen 3-1-voiton (11-16, 19-17, 9-16, 12-16) finaalista. Mistään ylijuoksusta ei voida kuitenkaan puhua, sillä kaikki kartat olivat tiukkoja ja molemmilla oli omat mahdollisuutensa napata voitto kotiin.

ENCE-pelurit antoivat myös itse tunnustusta vastustajalle, joka oli heidän mukaansa parempi. Missään nimessä pettynyt tuloksesta ei kannata olla, sillä Pro League oli jättimäinen menestys ENCElle ja antaa hyvät asetelmat alkaviin Major-karsintoihin.

Pitkää huilia suomalaisorganisaation pelaajat eivät saa, sillä tiimi nähdään askissa seuraavan kerran jo 21.4., kun Euroopan B-lohko lyödään käyntiin. Samassa lohkossa nähdään myös Aleksib:n johtama G2, jolla on EPL:n jälkeen iso kasvojenpesun paikka.

Hopeatilan lisäksi ENCE sai Pro Leaguesta mukaansa 90 000 dollaria palkintorahaa sekä arvokasta kokemusta. Lisäksi Spinx sai upean tunnustuksen, kun hänet valittiin ESL:n toimesta koko turnauksen parhaaksi pelaajaksi. HLTV.orgin vastaava MVP-palkinto meni ropzille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,,