ENCE taisteli upeasti – trilleriottelusta niukkaakin niukempi tappio

ENCE Natus Vincere

ESL Pro Leaguen A-lohkon ottelut jatkuivat, kun ENCE sai vastaansa lohkon ykkösjoukkueen Heroicin.

ENCE jatkoi pelejään ESL Pro Leaguessa, kun se sai vastaansa tanskalaisen Heroicin. Juuttijoukkue on voittanut kaikki pelaamansa ottelut, joten huippuvireinen vastustaja oli ehdottomasti kovin tähän mennessä vastaan tullut joukkue.

Karttoja matsiin pääsi ensiksi nappaamaan ENCE, joka valitsi itselleen Miragen. Heroic puolestaan valitsi Overpassiin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Nuke.

Matsi alkoi ENCEn kannalta mallikkaasti, kun Mirage soljui eteenpäin mahtavalla tavalla. Erityisesti IGL:nä operoiva Snappi oli aivan karmeassa vireessä ja tuhosi Heroicin puolustuksen täysin. Vahva hyökkäävä osio toi lopulta peräti kymmenen kierrosta ENCElle, joka sinetöi kartan lopulta helpohkosti CT-puolella lukemin 16-5.

Järisyttävän tiukkaa vääntöä

Overpass oli ennakkoon haastavampi, sillä ENCE oli kyseisen kartan osalta vaikeuksissa jo Vitalityä vastaan. Alkuun näyttikin siltä, että tämä on kuin toisinto aiemmasta, kunnes toisessa osiossa doto ja kumppanit löysivät uuden vaihteen silmään. Comeback jäi kuitenkin lopulta haaveeksi, kun Heroic puristi 16-14-voiton viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Nukesta, jossa molemmilla joukkueilla on hyvä saldo. Ratkaiseva kartta oli alusta alkaen tiukkaa vääntöä ja kierroksia voitettiin puolin ja toisin. Osioita vaihdettaessa ero oli vain yhden kiesin verran, kun Heroic johti niukkaakin niukemmin numeroin 8-7.

ENCE pääsi näin ollen puolustamaan hyvistä asemista, mutta juuttivastustaja oli selvästi tehnyt kotiläksynsä ja löysi hyvin aukkoja joukkueen puolustuksesta. Tilanteessa 15-12 alkoikin näyttää siltä, että Heroic ottaa voiton väkisin, mutta dycha oli asiasta toista mieltä. Puolalaispelaaja otti upeasti ohjat omiin käsiinsä ja pelasti joukkueensa taistelemaan vielä jatkoajasta.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan ENCE kaatui jälleen viimeisellä esteellä ja joutui tyytymään 16-14-tappioon järisyttävän tiukassa mapissa. Jatkopaikan suhteen kaikki on auki, mutta mahdollisuudet jatkoon ovat edelleen hyvät. Huomisessa ottelussa vastaan asettuu lohkon heikoin joukkue, kun Bad News Bears haastaa ENCEn. Voitolla suomalaisedusteinen tiimi on todella lähellä jatkopaikkaa, joten panokset ovat ehdottomasti jättimäiset.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,