ENCE taisteli kuilun partaalta voittoon – gla1ve esitti upeita pelityksiä

gla1ve ence iem

Suomalaisorganisaatio ENCE siirtyi RMR-turnauksen B-lohkossa tilanteeseen 2-1, kun GamerLegion kaatui tiukan väännön jälkeen.

ENCEn alku RMR-turnaukseen oli karmaiseva, kun Team Spirit tuhosi joukkueen karulla tavalla. Tämän jälkeen tiimi kuitenkin keräsi itsensä nopeasti ja oli toisessa ottelussa selvästi parempi, kun Guild Eagles (ent. Bad News Eagles) kaatui upean esityksen jälkeen.

Tämän myötä ENCE lähti toiseen päivään tilanteessa 1-1. Vastustajaksi päivän Bo1-kohtaamiseen tuli GamerLegion, joka pelasi ENCEn tapaan yhden karmaisevan ja yhden hyvän matsin karkeloiden ensimmäisenä päivänä.

Matsi alkoi GL:n komennossa, kun joukkue onnistui nappaamaan osiovoiton lukemin 9-3. Lopulta vastustaja sai myös kaksi karttapalloa, mutta ei onnistunut käyttämään kumpaakaan.

Näin ollen peli venyi jatkoajalle, jossa ENCE oli lopulta vahvempi lukemin 16-14. Ottelun ehdoton hahmo oli gla1ve, joka onnistui nappaamaan upeilla pelityksillään elintärkeitä kierroksia ENCElle.

Seuraavan kohtaamisen vastustaja ei vielä ole selvillä, sillä asiaa ratkeaa vasta myöhemmin illalla. Tieto päivitetään tuttuun tapaan ottelukalenteriin heti, kun se on saatavilla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen X:stä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: