ENCE joutui tyytymään tappioon – NiP vahvempi lohkon toisessa ottelussa

allu ENCE Vitality temp jano

ENCE jatkoi pelejään ESL Pro Leaguessa, kun tällä kertaan vastaan asettui ruotsalaisjoukkue NiP.

Suomalaisjoukkue ENCE aloitti eilen matkansa Pro Leaguessa maukkaasti, kun se onnistui kaatamaan mousesportsin. Ottelusta tuli todellinen jännitysnäytelmä, joka ratkesi vasta viimeisen kartan viimeisellä rundilla.

Tänään joukkueella oli edessään uusi haaste, kun ruotsalaisjoukkue NiP asettui vastaan. Haaste myös realisoitui heti ensimmäisessä kartassa Nukessa, jossa ruotsalaiset olivat täysin ylivoimaisia ja ylikävelivät voittoon lukemin 16-2, vaikka kyseessä oli ENCEn karttavalinta.

Toisena mappina nähtiin Mirage, jossa ENCEä ei uudella kokoonpanolla oltu nähty vielä kertaakaan. Tämä pääsi selvästi yllättämään vastustajan, sillä NiP oli kuin puulla päähän lyöty, kun suomalaisjoukkue tuhosi länsinaapurin totaalisesti. Erityisesti Spinx pelasi huikaisevaa peliä, kun ENCE onnistui kairaamaan tärkeän tasoituksen lukemin 16-5.

Spinx oli vahva Miragessa

Ratkaisevana karttana nähtiin Inferno ja kaikki merkit olivat ilmassa tasaisen mapin suhteen. Ruotsalaisjoukkue oli kuitenkin tästä täysin eri mieltä ja laittoi pystyyn sellaisen show’n, että oksat pois. Loppulukemat mapista NiPille 16-7 ja ottelusta 2-1.

ENCEn pelit jatkuvat huomenna, kun kello 16:30 alkavassa matsissa vastaan asettuu G2. Ottelua voi seurata suomenkielisellä selostuksella Telia Esportsin Twitch-tililtä.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,

NordVPN 600x200