ENCE jatkoon tappiosta huolimatta – OG:n matka päättyi alkulohkoon

SuNnyn ence Sergej GORILLAZ

ESL Pro League huipentui lauantaina alkulohkojen osalta, kun ohjelmassa oli päätöskierros. Mukana nähtiin myös ENCE ja OG.

Suomalaisjoukkue ENCE oli varmistanut jo jatkopaikan ennen viimeistä ottelua, jossa vastaan asettui saksalainen BIG.

Mittari oli kuitenkin loistava, joten ENCElle oli luvassa maukas haaste ennen pudotuspelien alkamista.

Startti oli suomalaisille todella tyly, sillä BIG nappasi ENCEn valitsemassa Dust2-kartassa 13-2-johdon. ENCE nousi vielä väkisin mukaan taisteluun, mutta tappioasema oli liian suuri kivuttavaksi ja BIG vei kartan nimiinsä 16-14.

Suomalaiset kuitenkin maksoivat kalavelkoja heti seuraavassa kartassa voittamalla Nuken 16-10. Voittoon asti eväät ei kuitenkaan lopulta riittäneet, sillä BIG vei kolmantena karttana olleen Infernon nimiinsä ja nappasi voiton itselleen.

ENCEn pelit turnauksessa jatkuvat joko 29. syyskuuta tai 30. syyskuuta, jolloin pelataan pudotuspelien ensimmäiset kierrokset.

OG jäi alkulohkoon

OG:lla oli valtavat panokset lauantain ottelussa Heroicia vastaan, koska ainoastaan voittajalle oli tilaa jatkopeleissä.

Ottelu käynnistettiin ilman suurempia yllätyksiä OG:n valitsemalla Infernolla. Aleksib ja kumppanit eivät kuitenkaan olleet tutussa lennossa, vaan Heroic nappasi karttavoiton itselleen selvästi 16-12.

Heroic ei päättänyt otetta lipsumaan, vaan tanskalaiset veivät toisen kartan nimiinsä 16-9. Näin ollen OG:n matka ESL Pro Leaguessa päättyi lohkovaiheeseen.


Joukkueet: ,,,
Ottelut: