ENCE tarjoili uskomattoman comebackin – Vitality kaatui trillerissä

ence

Suomalaisorganisaatio ENCE jatkaa huikeaa virettään, kun nyt Vitality kaatui todellisessa trilleriottelussa lukemin 2-1 (14-16, 16-11, 16-14).

ENCEn juna kulkee kovaa vauhtia oikeaan suuntaan, kun joukkue jatkoi mahtavia otteitaan ESL Pro Leaguessa. Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa tiimi kaatoi maailmanlistan ykkösenä olevan G2:n ja nyt puolestaan kaatui maailmanlistan viidentenä oleva Vitality.

Ottelu alkoi Nukella, jonka ENCE valitsi. Peli ei kuitenkaan lähtenyt rullaamaan toivotulla tavalla, vaan Vitality oli alussa selvästi vahvempi. Toisessa osiossa Snappi ja kumppanit kampesivat vielä peliin mukaan, mutta lopulta bensa loppui kesken ja vastustaja nappasi 16-14-voiton.

Seuraavana oli luvassa Overpass, jossa nähtiin täysin erilainen alku. ENCEn puolustus oli raudanluja, kun tiimi nakutti itselleen huikean 13-2-johdon. Vitalityn puolustusosio oli myös vahva, mutta välimatka oli yksinkertaisesti liikaa ja sarja tasoittui 1-1 lukemin 16-11.

ENCE etenee välieriin

Kaikki jäi näin ollen kiinni Vertigosta, jossa nähtiin alusta alkaen huikeaa vääntöä. Molempien joukkueiden pelaajat antoivat parastaan, kun mm. ZywOo, dycha ja NertZ tarjoilivat aivan käsittämättömiä pelityksiä.

Huikeista suorituksista huolimatta ENCE oli lopussa todella pahassa pinteessä, kun pankki oli lähes tyhjä ja Vitality siirtyi jo 14-11-johtoon. Joukkue ei kuitenkaan hämmentynyt tästä, vaan löysi täysin uuden vaihteen ja vei kaikki loput rundit nimiinsä. Uskomattoman comebackin johdosta mappi kääntyi ENCElle lukemin 16-14 ja koko ottelu 2-1.

Seuraavaksi on vuorossa välierät, jossa vastaan asettuu Cloud9. Tämä ottelu on luvassa lauantaina 25.3. kello 16:30 ja se pelataan paras kolmesta -muodossa.

https://twitter.com/ESLCS/status/1639043461318844423
Jos video ei näy, voit katsoa sen painamalla TÄSTÄ.

Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,