Sergej ja suNny eivät saaneet kostoaan – ENCE tuhosi GORILLAZin

ENCE

ENCE otti mittaa sergej:n ja suNnyn GORILLAZista, kun joukkueet taistelivat paikasta Nordic Masters Fall 2021 -turnaukseen.

Sergej ja suNny saivat mahdollisuuden haastaa entisen organisaationsa, kun GORILLAZ ja ENCE ottivat mittaa toisistaan Pelaajatcom Series Fall Showoffissa. Ottelun voittajalle oli luvassa paikka Nordic Masters Fall 2021 -turnaukseen, joka toimii myös BLAST Premierin karsintaturnauksena.

Ottelu alkoi GORILLAZin valitsemalla Miragella, joka on myös yksi ENCEn vahvoista kartoista. Gorillat pääsivät ensimmäisenä hyökkäämään, mutta hyökkäyksistä tuntui puuttuvan paras terä, kun ENCE puolusti kierros toisensa jälkeen vahvasti. Lopulta puolia vaihdettiin doton ja kumppaneiden johtaessa peräti 12-3.

Sanomattakin oli selvää, että sergej:n ja suNnyn jengi olisi tarvinnut pislakierrosvoiton, jotta heillä olisi ollut pienintäkään toivoa kartan voitosta. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan ENCE onnistui viemään toisen osion avauskiesin ja taputteli mapin lopulta helposti pakettiin numeroin 16-3.

ENCE laittaa viimeisen naulan arkkuun

Toisena mappina päästiin katsomaan ENCEn valitsemaa Nukea, jossa se on esiintynyt hyvin viime aikoina. Ydinjätemaa alkoi siitä, mihin Mirage jäi, kun Snapin taktiikat tuntuivat löytävän isoja aukkoja gorilloiden puolustuksesta. Osion loppua kohden suomalaiskaksikon joukkue sai kuitenkin vielä hieman tuulta siipiensä alle ja onnistui lopulta kaventamaan tilanteen lukemiin 9-6.

Helpommalle CT-puolelle päästyään ENCE kuitenkin jatkoi vahvaa tekemistään ja GORILLAZ oli täysin aseeton. Joukkueen hyökkäykset tylsytettiin kerta toisensa jälkeen, joka toi myös toisesta kartasta ENCElle helpohkon 16-8-voiton.

Tämän myötä suomalaisorganisaation tiimi varmisti selvän voiton ottelusta numeroin 2-0. Samalla joukkue lunasti myös paikkansa Nordic Masters Falliin, joka pelataan syyskuussa. GORILLAZ teki vain vähän aikaa sitten muutaman pelaajavaihdon, joten kokoonpano voi vaatia vielä aikaa toimiakseen. Tämän joukkueen pelistä tulee kuitenkin vääjäämättä mieleen, että punainen lanka tuntuu tällä hetkellä olevan pahasti hukassa.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Mapit: ,