ENCE tukalassa tilanteessa – seuraavat pelit pakkovoittoja

ence

ENCE on hävinnyt kaksi ottelua putkeen ESL Pro Leaguessa, jonka vuoksi sen on todennäköisesti pakko voittaa seuraavat kaksi.

Suomalaisorganisaatio ENCEn uudistunut kokoonpano debytoi Pro Leaguessa upeasti, kun HEET kaatui näytöstyyliin. Tämän jälkeen otteet ovat kuitenkin olleet heikompia, sillä ensin joukkuetta kurmuutti Heroic ja tämän jälkeen MOUZ.

ENCE on näin ollen tilanteessa 1-2, joka tarkoittaa sitä, että kaksi seuraavaa peliä on käytännössä pakko voittaa. Joukkueella on vielä edessä kohtaamiset Astralista ja Complexityä vastaan, joten avaimet ovat edelleen omissa käsissä.

Ennakkoon ajateltuna Complexity oli HEETin kanssa lohkon heikoin joukkue, mutta tiimi on voittanut jo kaksi matsia. Astralis puolestaan on kyykännyt melkoisella tavalla, kun se on hävinnyt sekä Complexitylle että HEETille.

ENCE on näin ollen lievä ennakkosuosikki molempiin otteluihin, vaikka tiimin peli ei ole vielä uomissaan. Nämä ovat kuitenkin tärkeitä matseja joukkueelle, sillä seuraavaksi on luvassa RMR-turnaus, jossa jaetaan paikat Majoreille.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

ENCEN SEURAAVIEN MATSIEN ALKAMISAJAT SEKÄ LINKIT LIVESTRIIMEIHIN LÖYDÄT TÄSTÄ!


Pelaajat:
Joukkueet:

NordVPN 600x200