ENCE tukalassa tilanteessa – pelaa loput ottelut selkä seinää vasten

ENCE

ENCE joutui tukalaan tilanteeseen Major-turnauksessa, kun se hävisi sekä Gambitille että Liquidille Legends Stagen avauspäivänä.

Suomalaisittain upeasti alkanut PGL Major 2021 -turnaus jatkui Legends Stagella, jossa ENCE sai vastaansa ensin Gambitin ja sitten Liquidin.

Erityisesti ensimmäiseen otteluun doto ja kumppanit olivat jättimäisiä altavastaajia, sillä Gambit on ollut pitkään yksi maailman parhaista jengeistä. Tämä näkyi myös servulla, kun CIS-vastustaja tuhosi ENCEn Overpassissa selkein lukemin 16-7.

Liquidia vastaan asetelmat olivat tasaisemmat ja ottelusta odotettiin tiukkaa vääntöä. Matsin alku oli kuitenkin jotain aivan muuta, kun vastustaja laittoi ENCEn puolustuksen aivan murskaksi.

ENCE heräsi vielä peliin mukaan CT-osion lopulla, mutta Liquidin päästessä puolustamaan ottelu ratkesi lopullisesti. Vastustaja nakutti taululle selvät loppulukemat, kun toinen ottelu päättyi ENCEn kannalta 16-8-tappioon. Seuraava peli on luvassa huomenna ja sen matsin häviäjä joutuu kotimatkalle.

https://twitter.com/esportnowpl/status/1454503099226263558
Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: