ENCE turnausvoittoon! – Hades täysin pitelemätön ottelussa

dycha ENCE Pinnacle Cup suomalaisorganisaatio

Suomalaisorganisaatio ENCE pääsi taistelemaan turnausvoitosta, kun se kohtasi HYENASin FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisten pudotuspelien finaalissa.

Mahtavia otteita viime aikoina esittänyt ENCE pääsi taistelemaan turnausvoitosta, kun se kaatoi eilen upeasti K23:n. Finaaliin suomalaisorganisaation joukkue sai vastaansa tanskalaisen HYENASin, jossa pelaa mm. entinen Heroic-peluri b0RUP ja FaZesta penkitettynä oleva Kjaerbye.

Ottelun karttoja pääsi valitsemaan ensin juuttivastustaja, joka nappasi itselleen Nuken. ENCEn valinta omaksi kartakseen oli Vertigo ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Mirage.

Nuke alkoi suomalaisittain mukavasti, kun ENCE puolusti vahvasti ja onnistui nappaamaan 10-5-voiton osiosta. Hyökkäävällä puolella sama meno jatkui ja dychan 25 frägin turvin joukkue marssi vääjäämättömästi kohti voittoa. HYENAS oli lopulta puolustuksessaan voimaton, kun doton upea ässä katkaisi selkärangan lopullisesti ja toi ENCElle ensimmäisen kartan lukemin 16-10.

Jumalaisen kova hades

Vertigoon mentäessä kaikki oli edelleen auki, mutta ENCE oli hyvissä asemissa turnausvoittoa ajatellen. Tanskalaisvastustaja kuitenkin näytti heti kartan alussa, että se ei missään nimessä ole valmis vielä luovuttamaan. Vahva CT-osio meni lopulta selvästi HYENASille, joka onnistui nappaamaan peräti kymmenen puolustavan puolen kierrosta.

Toisessa osiossa tilanne kääntyi päälaelleen ja ENCE sai jälleen juonen päästä kiinni. Erityisesti hades oli aivan uskomattomassa monsterivireessä, kun joukkueet menivät rinta rinnan kohti kartan loppua. Lopulta 30 rundia ei riittänyt ratkaisemaan voittajaa, sillä doto ja kumppanit onnistuivat puristamaan osion kaksi viimeistä kierrosta ja viemään Vertigon jatkoajalle.

Jatkoajalla hadeksen show sai jatkoa, kun mies tuntui osuvan kaikki laukaukset. Käsittämättömät 41 härkää kerännyt puolalainen oli lopulta aivan omaa luokkaansa, kun mies johdatti ENCEn upeaan jatkoaikavoikkoon lukemin 19-15.

Ottelun lopputulos 2-0 tarkoitti sitä, että ENCE varmisti samalla koko turnauksen voiton. Karkeloiden ykköstilasta tiimi saa 25 000 dollaria palkintorahaa sekä arvokkaita pisteitä FunSpark ULTIn taulukossa. Näillä pisteillä määritellään loppuvuoden pääturnauksesa pelaavat joukkueet, joten turnausmenestys oli ehdottoman tärkeä niin joukkueelle kuin organisaatiollekin.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,