ENCE turnausvoittoon! – Vakuuttava esitys finaalissa toi mestaruuden

ENCE doto havu JANO Esports

Suomalaisorganisaatio ENCE nappasi maukkaan turnausvoiton sekä 25,000$ palkintorahaa, kun se tuhosi bulgarialaisjoukkue Fiendin.

ENCE jatkaa vahvoja otteitaan ilman Aleksi ”allu” Jallia, kun joukkue nappasi jo kolmannen peräkkäisen voittonsa. Tällä kertaa voitto toi samalla myös mestaruuden, kun suomalaisorganisaatio onnistui nappaamaan LOOT.BET Season 9 -turnauksen pokaalin matkaansa.

Finaalissa joukkuetta vastaan asettui melko tuntematon joukkue, kun bulgarialainen Fiend haastoi ENCEn. Missään nimessä huonosta joukkueesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä jengin avainpelaajat ovat olleet jo pitkään skenessä. Matkan varrella Fiend kaatoi todella vahvoja jengejä, kun mm. Entropiq (ex-Winstrike), forZe ja Endpoint joutuivat nöyrtymään bulgarialaisten edessä.

Päivän finaaliin karttoja pääsi valitsemaan ensiksi vastustaja, joka nappasi itselleen Overpassin. ENCEn valinta finaaliin oli puolestaan vähemmän yllättäen Train ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Inferno. Kartat olivat siis täysin samat kuin eilisessä pelissä Dignitasta vastaan.

ENCE jyrää upeaan voittoon

Ennakkoasetelmat otteluun olivat tasaiset ja tiukkaa vääntöä oli lupa odottaa. Servulle ei tänään kuitenkaan tullut kuin yksi joukkue, sillä ENCE oli alusta alkaen kuskin paikalla. Overpassissa Fiend joutui toteamaan heti, että jumalaisessa vireessä pelaava nuori lupaus hades on tullut jälleen palvelimelle, kun mies nakutti 21 härkää 16-6-voitossa.

Toisena mappina nähty Train jatkui siitä, mihin Overpass jäi. Vaikka ENCE aloitti selvästi vaikeammalla hyökkäävällä puolella, oli sävelet silti selvät alusta asti. Upeat hyökkäykset tekivät bulgarialaisten puolustusmuurista pelkkää paperia, kun osioita vaihdettaessa tilanne oli ENCElle jo 11-4.

Toisessa osiossa ei ihmeitä enää nähty, vaan suomalaisorganisaatio vei kartan selvästi nimiinsä lukemin 16-6 ja nappasi samalla voiton koko ottelusta numeroin 2-0. Voiton myötä ENCE nappasi itselleen turnausvoiton ja pokkasi samalla 25,000$ palkintorahaa. Erityismaininta turnauksen osalta on annettava hadekselle, joka tuli vaikeaan paikkaan allun tilalle ja toimitti jumalaisen upeasti kaikissa matseissa.

https://twitter.com/ENCE/status/1393173101593219073

Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,