ENCE tutuksi – esittelyssä uusi tähtipelaaja Paweł ”dycha” Dycha

dycha

ENCE uudisti kovalla kädellään joukkuettaan, kun se palkkasi mukaan peräti kolme ulkomaalaispelaajaa. Nyt esittelyyn otetaan dycha.

Dycha on ehtinyt lyhyessä ajassa antamaan positiivisen vaikutelman ja varsinkin tiistain ottelu Lyngby Vikingsia vastaan oli mieheltä sellainen näytös, että oksat pois.

Kuitenkin dychan nimi ei varmasti monelle kerro entuudestaan mitään, joten otetaanpa pieni katsaus siihen, että millaisesta pelimiehestä on kyse.

Puolalainen Paweł ”dycha” Dycha pelasi useamman vuoden ajan kotimaansa joukkueissa, kunnes vuoden 2020 tammikuussa tuli siirto saksalaiseen Sproutiin.

Se oli samalla dychalle ensimmäinen hieman isompi organisaatio, jossa myös näyteikkuna oli huomattavasti parempi. 23-vuotias pelaaja ehti edustamaan Sproutia vuoden 2020 joulukuuhun asti, kunnes edessä oli penkitys. Yksi isoimmista syistä penkityksen taustalla oli se, että Sprout halusi jälleen tehdä täysin saksalaisen joukkueen.

Dychan onneksi uutta joukkuetta ei tarvinnut kauaa etsiä, sillä ENCE poimi puolalaisen rivehinsä.

Rifleä pelaava dycha on vielä raakile aivan huipputasolla, sillä kokemusta aivan maailman kärkijoukkueita vastaan pelaamisesta ei ole. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kyseessä olisi huono pelaaja. Päinvastoin. Dychan liekki on ainakin ENCEssä palanut heti kuumana ja jälki on ollut tuhoisaa. Kuitenkin vielä nuoren pelaajan henkinen kovuus mitataan vasta siinä vaiheessa, kun eteen tulee TOP10-jengejä.

Puolalaisen potentiaali on kiistaton, joten ENCEllä voi olla käsissään todellinen kultakimpale, mikäli olosuhteet ovat oikea ja kehittyminen jatkuu nähdyllä tiellä.

Tällaista menoa dycha on tarjoillut jo ENCE-paidassa


Pelaajat:
Joukkueet: