ENCE tutuksi – tällainen on joukkueen uusi IGL Marco ”Snappi” Pfeiffer

Snappi ENCE

ENCE uudisti rajulla kädellä joukkuettaan vuodeksi 2021 ja samalla sisään tuli myös uusi tanskalainen IGL Snappi.

ENCEn uusi tuleminen käynnistyy kahden suomalaisen ja kolmen ulkomaalaisen pelaajan voimin. AWP:n lisäksi tärkein pelipaikka on ehdottomasti IGL, joka vastaan joukkueen taktisesta ilmeestä otteluissa.

Tähän vahvistus löydettiin Tanskasta, kun 30-vuotias Snappi kiinnitettiin mukaan rosteriin. Snapilta löytyy vankka kokemus CS:GO-pelistä, vaikka toistaiseksi suurimmat voitot ovat kiertäneet pelaajan.

Kuitenkin CV:stä löytyy sellaisia joukkueita, kuten Heroic, c0ntact Gaming sekä lainapesti Astralikseen.

Kokemus voi ollakin tarpeen, sillä melkoisessa myllerryksessä oleva ENCE kaipaa nyt johtajaa, joka ei pienestä hätkähdä. Tanskalainen vaikuttaa myös persoonaltaan sopivalta tiimiin, sillä rauhallisen oloinen tyyppi vaikuttaa pitävän jalat maassa.

Vaikka Snappi hoitaa IGL:n ruutua, niin tanskalainen on myös räväkkä osumaan, joten siltäkin puolelta tulivoimaa on luvassa joukkueeseen.

Snappi nauttii olostaan ENCEssä

Snapin ensimmäiset fiilikset uudesta organisaatiosta ovat todella hyvät, sillä mies kehui estoitta ENCEn toimintaa haastattelussa.

– En ole nauttinut pelaamisesta näin paljon vuosiin kuin olen näiden ensimmäisten viikkojen aikana nauttinut, tanskalainen kommentoi ENCEn videolla.

– Jokainen tiimissä on todella nauttinut näistä ensimmäisistä viikoista. On ollut hektistä, olemme yrittäneet saada alle mahdollisimman paljon pelitunteja.

Alapuolen haastattelulta pääset kuulemaan tarkemmin Snappin historiasta CS:GO-pelin parissa.

Lue myös: ENCEn joukkue tutuksi – esittelyssä uusi tähtipelaaja Paweł ”dycha” Dycha


Pelaajat:
Joukkueet: