ENCE otti upean 2-0-voiton – varmisti paikkansa neljän parhaan joukossa

ENCE suNny

ENCE jatkoi pelejään ottelulla mousesportsia vastaan, kun luvassa oli BLAST Premier Spring Showdownin puolivälierät. Joukkue otti helpon 2-0-voiton ja varmisti täten paikkansa neljän parhaan joukossa.

BLAST Premierin Showdown jatkui suomalaisten osalla paras kolmesta ottelulla mousesportsia vastaan, joka on ollut viime aikoina todella vaisu ja ailahtelevainen. Voittajalle oli luvassa paikka semifinaaleissa, joka tarkoittaisi kahta mahdollisuutta lunastaa paikka BLASTin finaaleihin, jotka pelataan myöhemmin kesäkuussa. Finaaleihin on tarjolla yhteensä kolme paikkaa, joista kaksi menee semifinaalien voittajille ja viimeinen paikka ratkaistaan kolmosen ja nelosen ottelulla toisiaan vastaan.

Karttavalintatilaisuuden pääsi aloittamaan mousesports, joka päätyi yllättäen yhteen ENCEn parhaista kartoista de_trainiin. ENCE päätyi itse valitsemaan de_dust2:n ja mahdolliseksi viimeiseksi kartaksi jäi Mirage. Valinnat menivät siis suomalaisten kannalta todella nappiin, sillä kaikki kolme karttaa kuuluvat joukkueen ehdottomaan parhaimmistoon. Kaikki kolme karttaa ovat hyviä mappeja AWP-pelaajille, joten odotettavissa oli todellista Jampin ja allun dominointia tuplabossi setupillaan.

ENCE dominoi Trainia

ENCE pääsi aloittamaan junamaan CT-puolella, koska puolen saa päättää se, joka ei valinnut karttaa. Puolustus alkoikin mallikkaasti, vaikka allu ja kumppanit hävisivätkin pislakierroksen. Joukkue nappasi kuitenkin forcevoiton ja sai kerättyä tästä itselleen hyvän momentumin, jonka avulla joukkue nappasi ensimmäisestä kymmenestä peräti kahdeksan. Tämän jälkeen mousesports vihdoin ilmoittautui peliin mukaan ja onnistuikin murtamaan suomalaispuolustuksen kolme kertaa peräkkäin.

Twistan suojatit kuitenkin sisuuntuivat vielä ja voitti viimeiset kaksi kierrosta, joka tarkoitti 10-5-johtoa puolten vaihdossa. Koko joukkue esitti todella upeaa yhteispeliä ja kaikki esiintyivät edukseen. Erityisesti allu oli jälleen aivan karmeassa vireessä, jossa hän on ollut jo pidemmän aikaa. Miehen AWP-kivääri on ollut todella tulessa käytännössä siitä asti, kun suNny ilmoitti ottavansa IGL:n roolin itselleen.

Toisen osion ENCE aloitti jälleen vahvasti ja voitti pislakierroksen. Mousesports yritti vielä päästä mukaan peliin, mutta suomalaisjoukkueen hyökkäykset olivat vastustamattoman tehokkaita ja mousin puolustus mureni käsiin. Ensimmäiset neljä kierrosta meni suomalaisille, jonka jälkeen mous onnistui saamaan vielä yhden kierroksen. Sergej ja kumppanit kuitenkin lopettivat vastustajan pyristelyt nopeasti ja otti vielä kaksi tarvittavaa kierrosta itselleen, joka tarkoitti ensimmäisen kartan voittoa lukemin 16-6.

Ylivoima jatkui pölyssä

Dust2:n karrigan ja kumppanit päättivät aloittaa yllättäen teropuolella, joka tarkoitti suomalaisille jälleen CT-puolen aloitusta. Puolustus olikin hereillä jälleen alusta alkaen, kun ENCE antoi vain yksittäisiä kierroksia vastustajalle ottaessaan kuskin paikan matsissa. Ensimmäisen yhdeksän kierroksen jälkeen peli oli jo 7-2 suomalaisille ja tilanne alkoikin vaikuttaa oikein mukavalta. Turkkilaistähti woxic oli kuitenkin vielä valmis taistelemaan ja mies ottikin joukkueensa reppuselkään loppuosion ajaksi.

Puolia vaihdettiin lopulta ENCEn 9-6-johdossa, joten kaikki oli vielä auki. Mousesports nappasi tällä kertaa pislakieroroksen, mutta hävisivät heti perään forcen allun otettua kaksi hienoa dessufrägiä, joka tarkoitti Rejinin suojateille isoja ongelmia. ENCE oli todella vahva seuraavien kierroksien aikana, kun he hyökkäsivät kohti sitejä vastustamattomasti.  Joukkue antoi seuraavien seitsemän kierroksen aikana vastustajalle vain yhden rundin, joten peli oli jo 15-8 suomalaisille ja loppu alkoi häämöttää.

Frozen ja kumppanit koittivat pitää itsensä pelissään mukana kierrosvoitolla, mutta ENCE oli eri mieltä ja lopetti joukkueen pyristelyt heti alkuunsa. Tämä tarkoitti upeaa karttavoittoa numeroin 15-9 ja koko ottelusta helpohkoa 2-0-voittoa. Seuraavaksi vastaan asettuu MAD Lions, jonka joukkue kohtaa huomenna sunnuntaina kello 13:30. Tämän ottelun voittajalle on siis luvassa paikka BLAST Premier Spring Seriesin finaaleissa, joten ottelu on todella tärkeä molemmille joukkueille.

Tsekkaa myös: HAVU ja OG saivat kutsun cs-summit 6 -turnauksen karsintoihin – jopa major-paikka vielä mahdollinen

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: