ENCE upeaan voittoon – varmisti paikkansa turnauksen finaalissa

ENCEn ENCE

Ilman allua pelaava ENCE jatkoi hyviä otteitaan, kun joukkue haastoi ruotsalaisjoukkue Dignitaksen LOOT.BET Season 9 -turnauksessa.

ENCE pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa ilman AWP-tähtipelaajaa allua, kun joukkue kohtasi LOOT.BET Season 9 -turnauksen puolivälierässä SKADEn. Erityisesti allun tilalla pelannut nuori hades oli huikaisevassa vireessä, kun mies nakutti peräti 70 frägiä kolmeen karttaan.

Tänään peli oli kuitenkin täysin uusi ja haaste entistä kovempi, kun ENCEä vastaan asettui hyvin viime aikoina pelannut Dignitas. Päivän otteluun karttoja pääsi valitsemaan ensin vastustaja, joka päätyi nappaamaan itselleen Nuken. ENCEltä ei nähty yllätyksiä, vaan joukkue valitsi jälleen mappipoolista pian poistuvan Trainin ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi eilisen tapaan Inferno.

ENCE aloitti Nuken todella ennakkoluulottomasti ja länsinaapuri oli jatkuvasti hätää kärsimässä, kun doto ja kumppanit hyökkäsivät erityisesti A-sitelle tehokkaasti. Tämä johti lopulta käsittämättömään 12-3-osiovoittoon, joka oli käytännössä lopun alkua. Dignitas koitti vielä pislarundin turvin saada käyntiin orastavaa comebackia, mutta se jäi lopulta ohueksi, kun suomalaisorganisaatio voitti mapin lukemin 16-8.

ENCE varmistaa paikkansa finaalissa

Trainiin mentäessä odotukset suomalaisittain olivat vahvat, vaikka eilen joukkue saikin bulgarialaisilta tukkaansa junamaassa. Tälläkin kertaa alku näytti siltä, että tulosta ei ole kartan osalta tulossa, vaan Inferno ratkaisee jälleen kaiken. Dignitas johti nimittäin parhaimmillaan ensimmäistä osiota 8-1, mutta puolia vaihdettaessa ero oli kaventunut vahvan loppuosion jälkeen 9-6.

Hyökkäävän puolen pislarundi meni myös ENCElle, joka antoi avaimet hyvään alkuun toisessa osiossa. CT-puolen loppu sekä hyökkäävän puolen alku toivat lopulta joukkueelle niin ison momentumin, että Dignitas ei voinut muuta kuin ihailla hadeksen ja muiden suorittamista. ENCE nappasi näin ollen upean hyökkäävän osion turvin tärkeän 16-11-voiton ja vei samalla ottelun nimiinsä numeroin 2-0.

Tämä tarkoittaa sitä, että ENCE nähdään turnauksen finaalissa, jossa vastaan asettuu bulgarialainen Fiend. Ottelu pelataan huomenna kello 12:50 ja palkintorahaa voittajalle on luvassa 25,000$. Matsin tiedot sekä linkin suomenkieliseen livestriimiin löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Mapit: ,