ENCE vahvisti uuden rosterinsa – mukana kolme ulkomaalaispelaajaa

allu ENCE Elisa Invitational

ENCE on vahvistanut huhut todeksi, kun se julkaisi uuden kokoonpanonsa, jossa on mukana kolme ulkomaalaispelaajaa.

Vuoden 2020 syvällä suossa tarponut ENCE on löytänyt itselleen uudet pelaajat. Joukkueen kokoonpano ei enää jatkossa ole kokonaan suomalainen, vaan rosteri on rakennettu kansainväliseksi ja kommunikointi tapahtuu englannin kielellä.

Uusista pelaajista kaksi on suomalaisen AWP-taiturin Otto ”ottoNd” Sihvon entisiä pelikavereista c0ntactista, jolla oli myös todella vaikea vuosi. Kokenut 30-vuotias IGL Marco ”⁠Snappi⁠” Pfeiffer ja nuori israelilainen Rifle-pelaaja Lotan ”⁠Spinx⁠” Giladi siirtyvät ENCEen kyseisen joukkueen riveistä.

Viimeisenä palasena joukkueessa nähdään puolalaispelaaja Paweł ”⁠dycha⁠” Dycha, joka esitti vain muutama päivä sitten aivan uskomattoman ässän viimeisessä pelissään Sproutin riveissä. Rosterin loput palaset ovat jo tutut Aleksi ”allu” Jalli, Joonas ”doto” Forss sekä valmentaja Eetu ”sAw” Saha.

Nuori lupaava tähtipelaaja Jamppi puolestaan on joutunut penkin puolelle, koska hän ei VAC-banniensa takia voi osallistua Major-turnauksiin. Lisäksi paljon huhuissa pyörinyt SADDYX ei lopulta saanut pelipaikkaa, sillä ENCE ei kokenut tällä erää tarvitsevansa kuuden pelaajan rosteria, eikä löytänyt nuorelle pelaajalle paikkaa pelaavasta kokoonpanosta.

ENCEn uusi rosteri


Pelaajat: ,
Joukkueet: