ENCE vakuuttavasti 2-0-tilanteeseen – NiP selvästi heikompi

ence iem blast premier

Suomalaisorganisaatio ENCE saa kolme mahdollisuutta lunastaa paikkansa Legends Stage -vaiheeseen, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen NiP kaatui Vertigossa numeroin 16-9.

ENCEn ja NiPin alku Major-turnaukseen oli mahtava, kun molemmat nappasivat avausotteluistaan voiton. Tämän myötä molemmat siirtyivät 1-0-tilanteeseen ja päätyivät suomalaisfanien iloksi toisiaan vastaan.

Paras yhdestä -muodossa pelatun ottelun kartaksi valikoitui Vertigo, joka on tilastojen valossa hyvä kartta molemmille. Servulla tämä fakta ei kuitenkaan näkynyt, sillä ENCE oli asekierroksilla selvästi ninjoja parempi.

Erityisesti toinen osio oli suomalaisorganisaation näytöstä, jonka myötä NiP joutui tyytymään selvään 9-16-tappioon. Lukemat olisivat voineet olla selvästi pahemmatkin, jos Aleksib ja kumppanit eivät olisi voittaneet molempia pislarundeja.

Tilanne ei kuitenkaan ole NiPin osalta millään tavalla ohi, sillä joukkue jatkaa karkeloita tilanteessa 1-1. ENCEllä puolestaan on kolme mahdollisuutta lunastaa paikkansta Legends Stage -vaiheeseen voiton myötä.

ENCE oli asekierroksilla selvästi vahvempi

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: