ENCE upeasti välieriin ESL Challenger -turnauksessa

ence nip

Juuri IEM Dallas 2023 -turnauksessa kultaa voittanut ENCE on viimeistä kertaa askissa ennen taukoa, kun ESL Challenger Katowice on käynnissä.

ENCEn vuosi on ollut pääosin mahtava, sillä se on taistellut loistavasti monissa karkeloissa. Lisäksi joukkue sai myös kauan odotetun palkinnon, kun se pääsi nostamaan mestaruuspokaalia Dallasin huipputurnauksessa.

Nyt ENCE on mukana ESL Challengerissa, joka on viimeinen tapahtuma tiimille ennen kesätaukoa. Joukkue on ehdottomasti yksi isoimmista mestarisuosikeista, sillä paperilla ainoa todellinen kilpakumppani on viime vuonna Major-turnauksen voittanut Virtus.pro.

Puolivälierä ei tuottanut Snapille ja kumppaneille ongelmia, kun Party Astronauts kaatui lukemin 2-0 (16-13, 16-6). ENCEn keihäänkärkinä toimivat dycha ja NertZ, jotka nappasivat molemmat 42 frägiä ottelussa.

Seuraavaksi ENCE kohtaa FORZEn välierässä, joka pelataan paras kolmesta -muodossa. Jos tiimi onnistuu voittamaan tämän matsin, niin finaalissa sitä odottaa jo aiemmin mainittu VP. Välierä alkaa tänään sunnuntaina kello 15:55 ja finaali puolestaan on luvassa noin kello 20:30.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,,
Joukkueet: