ENCE valtaisan haasteen edessä – Katowice-unelma on katkolla torstaina

ence

ENCE on todella vaikeassa paikassa IEM Katowicen Play-In-vaiheessa, sillä tiimin on voitettava seuraavat kaksi ottelua.

ENCEn pelit alkoivat keskiviikkona tappiolla, kun BIG oli vahvempi lukemin 9-13. Tämä tarkoitti sitä, että suomalaisorganisaatio tippui alempaan kaavioon, jossa tappioihin ei ole varaa. Ensimmäinen pakkovoitto on ohjelmassa torstaina klo 20:30, kun vastaan asettuu Astralis.

Astralis koki yllätystappion Heroicille, joka lopulta eteni aina pääsarjaan asti kaatamalla voittajien ottelussa BIGin. Astralis lähti varmasti kovin odotuksin Katowiceen, mutta nyt tiiminkin pelit ovat jo katkolla.

Tanskalaiset lähtevät kuitenkin massiivisena suosikkina ENCEn kimppuun, sillä täysin uudistuneen ENCEn tilanne on vaikea. Neljä puolalaista ja gla1ve eivät ole herättäneet kovinkaan suurta luottoa missään vaiheessa, joten ei olisikaan ihme, mikäli RMR-turnauksen jälkeen nähtäisiin isojakin muutoksia, jos paikka Majoreille ei irtoa.

Sen sijaan Astralis on ollut jopa pirteä ja tulokset ovat seuranneet, sillä tiimi on voittanut viime viikkojen aikana muun muassa BIGin, Vitalityn ja Falconsin.

Tämän ottelun voittaja saa puolestaan viimeisellä kierroksella vastaansa TheMongolz-Spirit-ottelun häviäjän, joten tekemistä riittää vielä siihen pisteeseen, että paikka pääsarjaan irtoaa.


Ottelut: