ENCE varmisti paikan jatkopeleihin – NBK-:n joukkue taipui niukasti

ENCE

ENCE varmisti paikkansa jatkopeleihin, kun se kohtasi C-lohkon ratkaisevassa ottelussa NBK-:n edustaman DBL PONEYn.

ENCE aloitti uudella rosterillaan pelit todella vahvasti, mutta viime aikoina joukkueella on ollut hieman ailahtelevaisempaa. Elisa Invitaitonalissa jengi nimittäin joutui taistelemaan itsensä jatkoon hävittyään ensimmäisen ottelun ja European Development Championship 3 -turnauksessa taival alkoi myös takellellen, kun SKADE kuritti allua ja kumppaneita toisessa ottelussa lukemin 2-0.

Tämä tarkoitti suomalaisjoukkueen kannalta sitä, että he päätyivät pelaamaan C-lohkon decideriin, jossa vastaan asettui OG:sta tutun NBK-:n edustama DBL PONEY. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen on vain muutaman viikon takaa, kun samainen DBL PONEY kaatui edellä mainitussa Elisa Invitationalissa lukemin 2-0.

Päivän peli alkoi ranskalaisjoukkueen valitsemalla Dust2:lla, jossa joukkue oli ilmiliekeissä. ENCE oli koko mapin ajan täysi vastaantulija, kun ranskalaiset rynnistivät vastustamattomasti ENCEn yli. Loppulukemat pölyn osalta olivat lopulta karut, kun DBL PONEY nakutti taululle lukemat 16-7.

ENCE herää eloon

Toisena mappina päästiin näkemään ENCEn valitsema Train, jossa joukkue on tunnetusti ollut jäätävän kova. Tämäkään päivä ei tuonut muutosta, vaan alusta alkaen nähtiin vahvaa tekemistä. Erityisesti doto oli huikaisevassa iskussa, kun ENCE nappasi ensin kahdeksan hyökkäävän puolen kierrosta ja puolusti sen jälkeen täydellisesti. Lopputulos junasta oli näin ollen 16-7 ja kartan hahmona suorittanut doto nappasi peräti 26 härkää.

Ratkaisevan ottelun ratkaisevana karttana päästiin näkemään Nukea, joka on myös yksi suomalaisjoukkueen vahvimmista mapeista. Alussa kuitenkin näytti siltä, että DBL PONEY vie ja ENCE vikisee, kun alta aikayksin peli oli ranskalaisille jo 6-1. Tämän jälkeen tilanne kääntyi kuitenkin täysin päälaelleen ja suomalaisjoukkue vei nimiinsä kaikki loput kierrokset ja samalla myös osiovoiton lukemin 9-6.

ENCE oli siis hyvissä asemissa puolustavalle puolelle lähdettäessä, mutta viimeistä sanaa ei konkaripelaaja NBK-:n jengiltä oltu vielä nähty. Hetken näytti jo siltä, että toinen puolisko on ranskalaisten täyttä dominointia, kunnes Snappi ja dycha päättivät ottaa voiton väkisin. Molemmat nappasivat lopulta vyölleen 29 frägiä ja siivittivät näin ENCEn tärkeään 16-13-voittoon ja jatkopeleihin.

Ensimmäisessä pudotuspelissä ENCE saa vastaansa dychan entisen joukkueen Sproutin, joka operoi nykyään täysin saksalaisella kokoonpanolla. Ottelu pelataan vasta viikon päästä lauantaina, joten joukkueilla on hyvää aikaa valmistautua koitokseen. Linkki suomenkieliseen livestreamiin päivittyy myöhemmin CS:GO-ottelukalenteriin.


Joukkueet:
Mapit: ,,