ENCE varmisti paikkansa pudotuspeleissä – taistelee lohkovoitosta

ence nip

ENCE jatkoi loistavia otteitaan IEM Dallas 2023 -turnauksessa, kun se kaatoi FaZe Clanin lukemin 2-0 ja varmisti samalla paikan pudotuspeleihin.

Suomalaisorganisaation taival Dallasissa lähti käyntiin loistavasti, kun avausottelussa Complexity kaatui selvästi. Toiseen otteluun vastus koveni selvästi, kun karriganin johtama FaZe Clan haastoi Snapin ja kumppanit.

Matsi alkoi Anubiksella, jonka ENCE valitsi. Joukkue sai karttaan loistavan lähdön ja oli alusta alkaen kuskin paikalla. Lopulta FaZella ei ollut mitään palaa, kun SunPayus johdatti 24 frägillään tiimin upeaan 16-7-voittoon.

Tästä siirryttiin Overpassiin, joka oli vastustajan valinta. Siitä tulikin selvästi tasaisempi mappi, kun voittoon tarvittiin lähes kaikki kierrokset. Lopulta ENCEn kantti kesti loistavasti ja joukkue nappasi mapin niukasti numeroin 16-13.

Tämän myötä ENCE siirtyy ylemmän kaavion finaaliin, jossa vastaan asettuu Astralis. Tämän ottelun voittaja lunastaa paikan suoraan välieriin ja häviäjä puolestaan jatkaa puolivälieriin. Matsi pelataan keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 02:00.

ENCE jatkoi vahvoja otteitaan Dallasissa

Jos twiitti ei näy, voit katsoa tästä.

Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,