ENCE varmisti paikkansa huipputurnaukseen – zehNille jäi luu käteen

ENCE

ENCE taisteli Jesse ”zehN” Linjalan FPX:ää vastaan, kun tiimit mittelivät viimeisestä paikasta IEM Winter 2021 -turnaukseen.

ENCE ja FPX aloittivat päivänsä mallikkaasti, sillä molemmat joukkueet onnistuivat viemään avausottelunsa. Jesse ”zehN” Linjalan FPX kaatoi Team Spiritin tiukassa ottelussa lukemin 2-1. ENCEn vireen joutui puolestaan toteamaan K23, joka hävisi matsin 2-0.

Tämä tiesi sitä, että viimeinen ratkaiseva paikka joulukuussa pelattavaan IEM Winteriin jäi näiden kahden selvitettäväksi. Ratkaisevaan otteluun kartoiksi valikoitui Vertigo (FPX), Dust2 (ENCE) ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Nuke.

Ensimmäinen mappi antoi heti osviittaa siitä, että nyt on tosi kyseessä. Tiukkaa vääntöä tarjonnut Vertigo oli nimittäin tasainen alusta loppuun ja lopulta jengien välillä oli vain kolme rundia, kun doto ja kumppanit nappasivat ensimmäisen kiinnityksen lukemin 16-13.

Tiukkaa vääntöä loppuun saakka

Toisessa kartassa tasainen meno jatkui ja tiimit taistelivat aivan rinta rinnan. Lopulta varsinainen peliaika ei riittänyt erottamaan näitä joukkueita, vaan FPX:n upean comebackin jälkeen ratkaisuun tarvittiin jatkoaikaa.

Jatkoilla vahva momentum ei kuitenkaan jatkunut, vaan ENCE otti jälleen kuskin paikan. Spinx ja hades olivat keihäänkärkinä, sillä molemmat nappasivat nimiinsä 29 härkää ja johdattivat ENCEn IEM Winter 2021 -turnaukseen.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Mapit: ,