ENCE varmisti paikkansa pudotuspeleissä – ZywOo pelkkää paperia

ENCEn ENCE

ENCE jatkoi upeita otteitaan ESL Pro Leaguessa, kun se kaatoi ranskalaisjoukkue Vitalityn upealla tavalla lukemin 2-0 (16-10, 16-9).

ENCE on varmistanut paikkansa EPL:n pudotuspeleissä, kun se kaatoi ranskalaisen huippujoukkue Vitalityn suoraan kahdessa kartassa. Voitto oli jo kolmas lohkovaiheessa, jossa aikaisemmissa otteluissa kaatui sekä mousesports että G2.

Otteluun lähdettiin ENCEn valitsemalla Nukella, jossa joukkueelta on nähty vaihtelevia esityksiä. Nyt jengi oli kuitenkin löytänyt ranskalaispuolustuksesta isoja aukkoja ja runnoi itseään upeasti kohti molempia sitejä. Vahva hyökkäysosio toi peräti seitsemän kierrosta, joka on ydinjätemaassa hyvä saldo.

Puolustavalle puolelle päästyään ENCE jatkoi vahvoja otteitaan ja pisti sellaiset suojamuurit pystyyn, että Vitality oli täysin aseeton. Snappi oli ehdottomasti yksi Nuken isoimpia hahmoja, kun mies johdatti joukkonsa 23 frägin turvin 16-10-voittoon.

ENCE pistää pelin pakettiin

Toisena karttana päästiin ihailemaan ranskalaisten valitsemaa Dust2:sta, joka on yleensä AWP-pelaajien taisto. Erityisesti alku oli suomalaisjoukkueen kannalta upea, kun peli oli nopeasti jo 5-1. Vitality sai kuitenkin kaivettua jostain uutta virtaa ja kavensi tilanteen osion loppuun mennessä 8-7-lukemiin.

ENCE ei kuitenkaan lannistunut Vitalityn vahvasta lopusta, vaan pisti vain uutta vaihdetta silmään. Hyökkäävä osio oli allun täydellistä dominointia, kun mies päihitti ZywOon ainakin merimaililla ottelussa. Loppusaldo allulle 26 frägiä ja mapista jättimäinen 16-9-voitto.

Maailmanlistan #6 vastaan tullut voitto tarkoittaa sitä, että ENCE nähdään pudotuspeleissä. Pieni mahdollisuus on myös siihen, että suomalaisjoukkue voittaa vielä oman lohkonsa, mutta siihen tarvitaan voitto huomisesta FaZe-ottelusta. Matsi pelatana jälleen kello 20:00 ja sitä voi seurata suomeksi Telian Twitch-tililtä.

https://twitter.com/ESLCS/status/1372281360635850755

Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,