ENCE taisteli tärkeän voiton – seuraavaksi vastassa OG

ENCE doto havu

ENCE aloitti IEM Fall -turnauksen voitolla, kun tiimi kaatoi ruotsalaisen Dignitaksen jännittävien vaiheiden jälkeen numeroin 16-14.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että ENCEn tarvitsee sijoittua IEM Fallissa kuuden parhaan joukkoon, jotta joukkue selvittäisi tiensä Major-turnaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että lohkossa vain kahden parhaan joukkoon selviäminen on tavoitteena.

Se on valtaisa haaste, sillä samassa lohkossa on sekä Vitality että OG. Näin ollen tappioihin ei juurikaan ole varaa muita jengejä vastaan.

Ensimmäinen este matkalla oli Dignitas, joka pystyy parhaimmillaan laittaa kapuloita rattaisiin. Tämä nähtiin keskiviikkonakin, kun Dignitas laittoi ENCEn taistelemaan ihan koko rahan edestä.

Lopulta ENCE kuitenkin nappasi 16-14-voiton doton johdolla. Suomalaispelaaja teki ottelussa vakuuttavaa jälkeä, sillä tilille napsahti peräti 28 frägiä.

Seuraavaksi ENCEn urakka jatkuu torstaina klo 20:00, kun vastaan asettuu Aleksib:n johtama OG. Tästä ei viihde sitten paremmaksi enää suomalaisittain muutu!


Joukkueet:
Ottelut: