Loistavaa! ENCE aloitti Majorit vakuuttavalla voitolla

ENCE

ENCE aloitti PGL Major 2021 -turnauksen tiistaina, kun Challengers Stagen avausottelussa vastaan asettui brasilialainen GODSENT.

GODSENT aloitti kamppailun terävästi, vaikka tiimi hävisi pislan niin tämän jälkeen tilille tuli neljä perättäistä erävoittoa T-puolella. Tämän jälkeen suomalaisorganisaation peli alkoi pikku hiljaa rullaamaan, minkä jälkeen GODSENT putosi auttamatta kyydistä.

Puoliskoja vaihdettiinkin ENCEn 9-6-johdossa.

Brassit tulivat toiselle puoliskolle terävästi, mutta kun aseet saatiin jälleen kouraan, niin serverillä ei nähty kuin yksi joukkue. ENCEn hyökkäys jyräsi vakuuttavasti kierros toisensa perään saiteille ja alkoi repimään eroa.

Nopeassa tahdissa tilanne olikin jo 15-9, joten ENCE sai peräti kuusi ottelupalloa. Ensimmäinen ei vielä tuonut haluttua tulosta, mutta aikalisä ja nollaus toi tarvittavan lisän, jotta loppunumerot kirjattiin 16-10.

ENCEn seuraava ottelu on ohjelmassa vielä tiistai-iltana, mutta aikataulu ei ole vielä selvillä. CS:GO-ottelukalenteri -sivultamme löydät heti päivityksen, kun vastustaja on selvillä.


Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: