ENCE voittoon kuolemanpelistä – varmisti paikkansa välierissä

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

ENCE otti tärkeän voiton Elisa Invitational Spring 2021 -turnauksessa, kun se kaatoi DBL PONEYn lukemin 2-0.

ENCE aloitti Elisa Invitationalin heikosti, kun se sai kylmää kyytiä Young Ninjasilta. Tämän jälkeen joukkue joutui heti selkä seinää vasten, kun Tricked haastoi jengin putoamisottelussa. Trickediä vastaan tullut voitto vei ENCEn lohkon ratkaisevaan otteluun, jossa viimeinen välieräpaikka oli jaossa.

Suomalaisjoukkueen vastustajaksi decider-otteluun tuli NBK-:n edustama DBL PONEY, jossa ranskalaispelaaja on mukana stand-ininä. Ottelun kartoiksi valikoitui ENCEn valitsema Train, DBL PONEYn valitsema Nuke ja mahdolliseksi ratkaisijaksi matsissa jäi Inferno.

Junassa suomalaisjoukkue on ollut aina vahva ja tämäkään päivä ei tuonut muutosta siihen. Vahvasti aloittanut ENCE nappasi vaikeammalla hyökkäävällä puolella makeat seitsemän kierrosta, joka antoi avaimet voittoon. Puolustavalla puolella sitet olivat hyvin lukossa ja kuolemanpelin ensimmäinen kartta meni näin suomalaisjoukkueelle lukemin 16-11.

ENCE paketoi pelin

Toisena karttana nähdyn Nuken ENCE aloitti puolustavalla puolella ja osion alku oli todella hyvä. Puoliskon loppua kohden DBL PONEY pääsi kuitenkin paremmin ja paremmin mukaan peliin ja otti lopulta peräti kahdeksan hyökkäävän puolen kierrosta, joka on Nukesta hyvä saldo.

Suomalaisjoukkue ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan otti pislakierroksen nimiinsä ja meni sitä kautta rinnalle ja ohi. Loppupuoliskon ajan kierroksia vaihdeltiin puolin ja toisin ja voittajaa ei löydetty millään, kun ottelu venyi kutkuttavan jännittävästi jatkoajalle ENCEn selvitettyä vastustajan karttapisteen.

Jatkoajalla tasainen meno jatkui, kun ENCE otti itselleen kaksi hyökkäävän puolen kierrosta ja DBL PONEY puolestaan nappasi yhden kiesin. Puolustavalle puolelle päästyään suomalaisjoukkue nappasi heti itselleen kaksi kappaletta ottelupisteitä, kun he menivät 18-16-johtoon. DBL PONEY onnistui vielä kaventamaan, kunnes allu otti uskomattomat neljä frägiä rampilta ja ratkaisi matsin ENCElle lukemin 19-17 ja 2-0.

Välierä pelataan huomenna kello 16:00, kun Nordavind haastaa ENCEn paras kolmesta -ottelussa. Linkin suomenkieliseen livestreamiin löytää tuttuun tapaa CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,