ENCE voittoon järisyttävän trillerin jälkeen – pelaa huomenna jatkopaikasta

ENCE Natus Vincere

ENCE jatkoi otteluitaan Snow Sweet Snow cupissa, kun tällä kertaa vastaan asettui tanskalainen Lyngby Vikings.

Vahvasti uudella rosterillaan eilen aloittanut ENCE oli jälleen askissa, kun Snow Sweet Snow -turnauksen toinen kierros oli luvassa.

Illan otteluun karttoja pääsi valitsemaan ensin tanskalaiset viikingit, jotka päätyivät ENCEn entiseen instabanniin Vertigoon. Snappi ja sAw puolestaan päätyivät nappaaamaan joukkueelleen Dust2:n ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi ydinjätemaa Nuke.

Vertigon alku näytti siltä, että siihen on syynsä, miksi joukkuetta ei aikasemmin olla nähty kyseisessä mapissa. 6-1-tappioasemassa ENCE kuitenkin heräsi peliin mukaan ja alkoi taistella voitosta toden teolla. Huima taistelu toi jengille lopulta kuusi kierrosta puolustavasta osiosta.

Hyökkäävä puoli alkoi ikävästi, kun juutit veivät pislarundin nimiinsä. Tämä ei kuitenkaan tuonut onnea vastustajalle, vaan ENCE voitti forcen ja sai näin hallinnan rahatilanteesta. Pitkään näyttikin siltä, että suomalaisjoukkue nousee vielä voittoon, mutta viimeisen esteen ylitys oli lopulta liikaa, mikä johti 16-14-tappioon.

ENCE löytää isomman vaihteen

Pölyyn mentäessä nähtiin selvästi parempaa ENCEä, kun joukkue aloitti kartan huomattavasti paremmin kuin Vertigon. Alun hyvyys ei kuitenkaan tuonut joukkueelle isoa karkumatkaa, vaan tanskalaiset kavensivat johdon lopulta vain 9-6.

ENCE sai CT-osioon kamalan startin, kun se hävisi voitetun pislarundin jälkeen vastustajan forcen. Vikings sai tämän avulla otteen kartasta ja meni parhaimmillaan jo 13-11-johtoon. Puolalaispelaaja dycha näytti kuitenkin, että hän ei ole valmis häviämään, vaan mies raahasi joukkueensa 16-13-voittoon 35 frägillään.

dycha vahvassa vireessä

Nukeen joukkue lähti siitä, mihin se pölyn lopussa jäi. Hyökkäävällä puolella aloittaneet allu ja kumppanit pelasivat hyvää CS:ää mennen johtoon peräti 6-0. Tanskalaiset kuitenkin heräsivät nopeasti takaisin peliin ja onnistuivat kampeamaan vielä osiovoiton itselleen numeroin 8-7.

Matsi jatkui tasaisena toisessakin osiossa, jossa ENCE vei jälleen pistoolikierroksen, mutta hävisi vastustajan forcen. Tämän ansiosta Vikings onnistui menemään rinnalle ja ohi, joten tilanne alkoi näyttää todella huonolta. Puolalaispelaaja dycha näytti kuitenkin Dust2:n tapaan mallia ja otti tällä kertaa 36 frägiä, kun mies kantoi ENCEn 16-12-voittoon.

ENCE pelaa seuraavan kerran huomenna, kun luvassa on kolmas kierros. Voitolla joukkue varmistaa paikkansa pudotuspeleissä ja tappiolla se saa vielä vähintään kaksi mahdollisuutta taistella jatkopaikasta.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,