ENCE vs HAVU – tässä kaikki vuoden kuumimmasta kohtaamisesta

ENCE Natus Vincere

Suomen parhaimmat CS:GO-jengit ENCE ja HAVU kohtaavat todella odotetussa kohtaamisessa 13. maaliskuuta.

Monet suomalaiset CS:GO-fanit ovat odottaneet jo pitkään, että ENCEn ja HAVUn keskinäinen mittelö jälleen toteutuisi. Nyt se on vihdoin totta, sillä joukkueet kohtaavat 12. maaliskuuta käytävässä ottelussa, jonka voittaja lunastaa paikan BLAST Premier Qualifier –turnaukseen.

Kohtaaminen tulee vieläpä erittäin otolliseen väliin, sillä joukkueet ovat saaneet jalkeille uudet rosterit ja katseet on käännetty menestymiseen. Lisää mielenkiintoa koitokseen tuo se, että ENCEn riveissä pelaa entinen HAVU-peluri doto sekä valmentaja toimii entinen HAVUn IGL sAw. Sen sijaan HAVUn riveissä pelaavat entiset ENCE-tähdet Aerial ja xseveN.

Näin ollen molempien rostereista löytyy vankkaa kokemusta toisen puolen palasista ja näytönhalut ovat varmasti täysin tapissa. Panokset ovat myös sen verran mukavat, että kumpikin joukkue lyö taatusti parasta pöytään.

Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on vierähtänyt jo yli kaksi vuotta. ENCE on myös historiansa aikana voittanut kaikki HAVUa vastaan pelatut ottelut. Meneekö tuo putki poikki vai pysyykö valtikka edelleen ENCEn hallussa?

NAPPAA HAVUN VOITOSTA MEGAKERROIN 30.00!

Unibet tarjoaa uusille asiakkaille HAVUn voitosta kertoimeksi 30.00. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus napata myös 10 kappaletta 1 euron ilmaiskierroksia Book of Dead -kolikkopeliin. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Tee talletus ja hyödynnä voitosta kertoimeksi tarjottava 30.00.
3. Panosta euro HAVUn puolesta.
4. Jos HAVU voittaa, sinä voitat 1 euron sijoituksella 30 euroa. (1 x 30.00)

Mistä näet ENCE vs HAVU -ottelun?

ENCEn ja HAVUn välisen ottelun näet ilmaiseksi Twitchin kautta, sillä Pelaajat.comin kanava lähettää kamppailun suora lähetyksenä. Klo 17:00 alkavaan otteluun on tarjolla tietysti myös suomalainen selostus. Avaa siis live stream ja nauti, kun suomalaisjätit iskevät yhteen.

Otteluun löydät vedonlyöntikohteet Coolbetin listoilta. Tarjolla on totutusti markkinoiden parhaimpia kertoimia, joten pääset veikkaamaan omaa suosikkiasi kamppailuun.


Joukkueet: ,