ENCE ylivoimaiseen voittoon! – Saa kolme mahdollisuutta lunastaa jatkopaikan

ENCE doto havu JANO Esports

Suomalaisorganisaatio ENCE jatkoi vakuuttavia otteitaan, kun joukkue kohtasi Lyngby Vikingsin Pinnacle Cup II -turnauksessa.

Pinnacle Cupin Swiss-stage jatkui ENCEn osalta, kun joukkue kohtasi tanskalaisen Lyngby Vikingsin. Molemmat joukkueet voittivat avausottelunsa, joten kummallakin oli hyvä mahdollisuus parantaa asemiaan entisestään alkusarjassa.

Karttoja matsiin pääsi ensin valitsemaan juuttijoukkue, joka otti itselleen Overpassin. ENCE päätyi tällä kertaa nappaamaan Nuken ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Mirage.

Ensimmäisenä pelattu Overpass alkoi suomalaisittain upeasti, sillä ENCE oli alusta alkaen kuskin paikalla. Erityisesti Spinx ja dycha olivat monsterivireessä, kun he ottivat nimiinsä 28 ja 26 frägiä ja johdattivat joukkueensa näin ollen murskaavaan 16-8-voittoon ensimmäisestä kartasta.

Toisena mappina päästiin ENCEn valitsemaan Nukeen, jossa sama meno jatkui. Doto ja kumppanit aloittivat ydinjätemaan vaikeammalla hyökkäävällä puolella, mutta se ei servulla näkynyt. Upea ensimmäinen osio oli totaalista hyökkäyspuolen juhlaa, kun tanskalaisten puolustus mureni totaalisesti ja lukemat taululla olivat lohduttomat 10-5.

Toisessa osiossa vastustaja koitti vielä rakentaa comebackia, mutta lopulta ENCEn puolustus oli liikaa. Vakuuttava 2-0-voitto irtosi loppulukemin 16-13. Tämän myötä ENCE siirtyy myös alkusarjassa tilanteeseen 2-0, jonka myötä heillä on peräti kolme mahdollisuutta lunastaa jatkopaikka.

https://twitter.com/ENCE/status/1412033082165805059

Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,