ENCE ylivoimaiseen voittoon – hades jatkaa vakuuttavassa vireessä

ENCE

Suomalaisorganisaatio ENCE otti maukkaan voiton, kun se kohtasi bulgarialaisjoukkue Fiendin FunSpark ULTI -turnauksen alueellisessa sarjassa.

ENCE jatkoi hyviä otteitaan ilman allua, joka on tällä hetkellä määrittelemättömän pitkällä tauolla. Ensimmäinen turnaus ilman AWP-tähteä johti lopulta turnausvoittoon, joka oli ensimmäinen ENCEn uudelle kokoonpanolle. Allun tilalla stand-ininä nähtiin puolalaispelaaja hades, joka oli yksi joukkueen kantavia voimia lyhyen stinttinsä aikana.

Nyt alkaneeseen FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueelliseen sarjaan ENCE joutui jälleen lähtemään ilman tähtipelaajaansa, sillä allu jatkaa edelleen sivussa. Organisaation kannalta oli kuitenkin mahtavaa, että hades saatiin kiinnitettyä myös näihin karkeloihin, jotta rosteria ei jouduttu muokkaamaan toistamiseen lyhyen ajan sisään.

Päivän otteluun Fiendiä vastaan kartoiksi valikoitui vastustajan valitsema Dust2, ENCEn nappaama Vertigo ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Overpass. Yllättävinta mappivalinnoissa oli luonnollisesti ENCEn valitsema Vertigo, sillä joukkue ei pelannut kyseistä karttaa vanhalla kokoonpanollaan ollenkaan.

ENCE jatkaa vahvassa vireessä

Ensimmäisenä pelattu Dust2 alkoi suomalaisittain kamalasti, kun Fiend meni nopeasti 7-1-johtoon. Tämä ei kuitenkaan lannistanut ENCEä, joka pelasi todella vahvan loppuosion ja hävisi lopulta puoliskon vain 8-7. ENCEn päästyä hyökkäävälle puolelle Spinx ja hades ottivat ohjat käsiinsä ja johdattivat joukkueensa fantastiseen 16-10-voittoon.

Spinxin häikäisevä 1v4

Vertigossa ENCE näytti heti, miksi se on valinnut kyseisen kartan mapikseen. Hyökkäävällä puolella aloittanut joukkue pelasi huikean ensimmäisen osion, joka päättyi 11-4-johtoon. Bulgarialaisvastustaja koitti toisessa osiossa vielä taistella takaisin peliin mukaan, mutta ero oli lopulta liikaa, kun suomalaisorganisaatio nappasi vakuuttavan 16-8-voiton mapista ja 2-0-voiton matsista.

Voiton myötä ENCE pääsee taistelemaan lohkovoitosta, joka tietäisi paikkaa pudotuspeleissä. Voittajien ottelussa vastaan asettuu CIS-joukkue K23, jossa pelaa mm. Major-voittajat AdreN ja mou. Voittajien ottelu pelataan tulevana maanantaina ja siitä tarkemmat tiedot tulee myöhemmin CS:GO-ottelukalenteriin, josta löytyy myös linkki suomenkieliseen livestriimiin.


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,