ENCEllä uskomaton putki Nukessa – saako saldo jatkoa Grand Finalissa?

ENCEn ENCE ENCEllä

ENCEllä on aivan uudenlainen vire päällä, sillä tiimi alkaa todenteolla nousemaan aivan maailman kirkkaimmalle huipulle.

ENCE on edennyt jopa sensaatiomaisesti ESL Pro Leaguen finaaliin, joten nyt käsillä on yksi organisaation historian tärkeimmistä otteluista. Tietysti Katowicen finaalipaikka vuodelta 2019 on oma lukunsa, mutta tämän jälkeen menestys on ollut vaisua. Nyt on sauma napata todellisen jättiturnauksen voitto, joka nostaisi organisaation uudelle tasolle.

Yksi menestyksen kulmakivi on ollut Nuke, josta on muodostunut tiimille jopa ylivertainen kartta. ENCE on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut Nukea 13 kertaa. Näistä 12 on päättynyt voittoon. Edellinen tappio tuli ESL Pro Leaguen alkulohkossa juuri finaalivastustaja FaZelle.

Kuitenkin tämän jälkeen ENCEä ei ole pystynyt lyömään Nukessa mikään jengi. Perättäisiä voittoja on kertynyt peräti kahdeksan. Viimeisin uhri oli Ninjas in Pyjamas, jota vastaan suomalaisorganisaatio painoi jo T-puolella taululle numeroiksi 12-3. NiP onnistui hieman kaunistelemaan lukemia, mutta voittajasta ei ollut mitään epäselvyyksiä.

Onko FaZe Clanilla mitään palaa Nukessa sunnuntaina? Se jää nähtäväksi, kun finaali pyörähtää vauhtiin klo 18:00.


Joukkueet: