ENCEn gla1ve otti maukkaan päänahan – ”Halusin voittaa niin kovasti”

ence gla1ve

ENCEn gla1ve oli mielettömässä iskussa, kun Astralis kaatui murskaavalla tavalla karttavoitoin 2-0 Katowicen Play-In-vaiheessa.

ENCE lähti selvänä altavastaajana otteluun, mutta onnistui tekemään jättipaukun ja tiputti Astraliksen ulos jo ennen Katowicen pääsarjaa. Voitto oli varmasti harvinaisen maukas ENCEn gla1velle, joka on entisiä Astralis-legendoja.

Mies kertoikin fiiliksistään ottelun jälkeen HLTV:n haastattelussa.

– Halusin voittaa niin kovasti, mutta se ei aina tarkoita, että sujuu hyvin. Päinvastoin voi mennä huonostikin, mutta tuntuu nyt niin mahtavalta voittaa entiset joukkuekaverini, tanskalainen kommentoi HLTV:lle.

Tämä oli kuitenkin ENCElle vasta ensimmäinen voitto, joten pääsarjaan pääsykin vaatii vielä yhden voiton nappaamista. Gla1vella on kuitenkin kova luotto tekemiseen.

– Haluan todella saada puolalaiset kaverit areenalle, ja tämä oli ensimmäinen askel, mutta todella vaikea sellainen, joten olen erittäin iloinen ja ylpeä kaikista, ENCEn IGL jatkoi.

Gla1ve on melkoisen uuden edessä urallaan, sillä nyt joukkuekavereina on neljä puolalaista. Pelin aikana käytetään kuitenkin englantia, sillä tanskalainen ei tietystikään puolaa puhu.

– Puhumme englantia. Kun en ole elossa, niin joskus puhun heille tai sitten he alkavat puhumaan puolaa keskenään ja se toimii todella hyvin. Tuntuu, että heillä on todella hyvä joukkuepeli, kun he puhuvat puolaa. Toistaiseksi kaikki on sujunut melko hyvin, sillä kaikilla on melko hyvä englanti ja he ymmärtävät nopeasti, joten se ei ole niin iso juttu, gla1ve kommentoi haastattelussa.


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: