Video: ENCEn Jamppi ratkaisi karttavoiton huikaisevalla ässällä

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

ENCEn startti Dreamhack Masters Spring -turnaukseen oli suorastaan loistelias, sillä maailmanlistan kakkosena oleva Natus Vincere kaatui suoraan 2-0.

Suomalaisjoukkue oli ennakkoon lohkonsa heikoin joukkue ainakin rankingin puolesta, mutta heti ensimmäinen ottelu osoitti sen, että jatkopaikka lohkosta on enemmän kuin mahdollinen. Hurmoksessa pelannut ENCE nappasi Na`Vin kustannuksella selvän 2-0-voiton.

Ottelun suurin sankari oli ehdottomasti Elias ”Jamppi” Olkkonen, joka tilastot osoittivat 48-39, kun taas ADR oli puolestaan 81,6. Ainoastaan korkeamman ADR-lukeman sai tililleen maailman parhaaksi pelaajaksi tituleerattu S1mple.

Jampin ehdoton tähtihetki nähtiin ensimmäisen kartan eräpallossa, kun ENCE johti ottelua numeroin 15-12. Vasta 18-vuotias suomalaislupaus päätti kuitenkin laittaa kartan yksinään pakettiin, sillä Jamppi laittoi kaikki vastustajan viisi pelaajaa nurin ja ratkaisi karttavoiton komealla ässällä.

ENCEn urakka turnauksessa jatkuu heti perjantaina, kun vastaan asettuu ranskalainen Team Vitality. Ottelu starttaa klo 15:00.

ENCEn Jamppi tehtaili komean ässän Na`Via vastaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut: